29.04.2023
Jennifer Lopez, diferenta intre cum este in viata reala si cum se promoveaza pe internet - FOTO

La 53 de ani, Jennifer Lopez este idolul a milioane de femei si fantezia tot atator barbati. Si-a creat o imagine de diva absoluta, de perfectionista, prin aparitiile ei impecabile pe covorul rosu si pe retelele de socializare.

Daca pe scena, pe covorul rosu si pe Instagram isi mentine look-ul de diva suprema, in viata de zi cu zi Jennifer Lopez ia o pauza de la stilul Hollywood. J Lo renunta la rolul de superstar si intra in cel de sotie si mama.

Street style-ul ei este mult diferit fata de ceea ce promoveaza pe covorul rosu. Adesea, in public paparazzii o fotografiaza in pantaloni de trening, cargo sau colanti, incaltata in tenisi sau bocanci. 

Dan Balan revine in forta! Dupa o pauza mare, artistul pregateste lansarea unei piese - FOTO/VIDEO

In cele mai recente imagini suprinse de paparazzi, in care apare alaturi de Ben Affleck si doi dintre copiii lor, diva latino poarta haine casual: o pereche de pantaloni largi si un tricou lejer.

A vrajit juriul de la Romanii au Talent! Oleg Spinu a trecut de la populara la muzica pop i-a lasat pe toti cu gura cascata! - VIDEO

Insa in cea mai noua postare de pe Instagram, J Lo isi reia rolul de diva, intr-o combinatie a stilului modern cu “old Hollywood glamour”, cum ea insasi spune. 

Vedeta face reclama la o companie de turism care promoveaza croaziere, pozand intr-un outfit sexy, cu abdomenul la vedere. Piesa de rezistenta o reprezinta palaria chic, purtata peste un batic.

Articole din aceeasi categorie