10.11.2022
Melania Trump, eleganta si zambitoare in ziua alegerilor. Ce detalii au atras atentia?

Fosta Prima Doamna a Americii l-a insotit pe Donald Trump in ziua care ar putea deveni prima dintr-o noua campanie electorala prezidentiala.

Tu ai avea curajul sa te imbraci asa? Prin noul sau outfit, bloggerita Mariana Mindru iti demonstreaza ca totul depinde de atitudinea ta - FOTO/VIDEO

Melania Trump si-a facut aparitia in public la Morton and Barbara Mandel Recreation Center din Palm Beach, Florida, pentru prima oara de la inmormantarea Ivanei Trump, eleganta si zambitoare, intocmai ca o sotie dornica sa revina in prim-planul vietii publice. Ea l-a insotit pe fostul presedinte Donald Trump la urne, la ceea ce americanii numesc "scrutinul de la mijlocul mandatului", o sesiune de alegeri intermediare menita sa revitalizeze Camera Reprezentantilor, camera inferioara a Congresului SUA, si o treime din Senat - si care, in cazul de fata, reprezinta un test politic pentru viitorul lui Trump.

Cu o garderoba de care recunoastem ca ne este dor, Melania Trump a etalat din nou un stil clean, modern si in tonuri potrivit de cuminti cu evenimentul. Mixul rochiei Alexander McQueen intre topul simplu negru si fusta petrecuta gri, cu fald, i-a dat acea alura chic-business atat de proprie Melaniei.

Daca rochia se pare ca ar fi costat vreo 2.000 de euro, ceea ce a atras atentia a fost acea geanta Hermes Kelly, care costa putin peste 30.000 de euro. Pretul exact al gentii nu este cunoscut, deoarece marca amintita este destul de secretoasa in ceea ce priveste preturile, dar o geanta similara este vanduta la Sotheby's pentru 30.000 de euro.

Sam Smith, lipsa totala de inhibitii. Artistul a aparut pe Instagram in chiloti, ciorapi plasa si o bluza din dantela

Un alt aspect comentat de toata lumea este faptul ca perechea a fost tot timpul zambitoare si, la un moment dat, chiar s-a tinut de mana, lucru cu care nu suntem obisnuiti la ei - cu atat mai mult cu cat Melania este cunoscuta pentru faptul ca, spre deosebire de sotul ei, nu-i place sa se tina de mana in public.

Tragand linie, e clar ca totul a fost doar un exercitiu de imagine, menit sa indulceasca contextul general in care Trump s-a avantat din nou in cursa politica, cu toate discursurile lui vehemente, acuzele aduse lui Biden, perchezitia de la Mar-a-Lago unde s-au gasit dosare secrete de interes national si acuzatiile de frauda fiscala formulate la adresa mai multor membri ai clanului Trump, implicati in afacerile imobiliare din New York. Iar Melania Trump, contrar dorintei sale de-a nu se mai intoarce vreodata la Casa Alba, isi joaca bine rolul, cu toate ca, in spatele acelui zambet, se afla amaraciunea ca sotul i-a imputat ca ea l-a convins sa-l sustina la alegeri pe Mehmet Oz (mai cunoscut in media drept Dr. Oz), care a fost rusinos invins de contracandidatul democrat John Fetterman.

Articole din aceeasi categorie