18.06.2023
O femeie a reusit sa-si vindece acneea schimband un singur lucru in dieta ei: „Mi-a fost greu, dar acest lucru mi-a schimbat viata”

Acneea este o afectiune des intalnita la adolescenti si nu numai. Aceasta problema a tenului, nu doar ca este dureroasa, dar afecteaza si increderea de sine si modul in care persoanele care o au isi traiesc viata. De multe ori acestia aleg sa nu aiba o viata sociala activa, din cauza petelor de pe fata, si astfel isi petrec timpul singuri, ajungand chiar la anxietate si depresie. 

Cu toate acestea, acneea se poate vindeca, atat prin tratamentele date de mediul dermatolog, cat si printr-un stil de viata sanatos. Sarah Hutchinson, un instructor de fitness in varsta de 28 de ani, a suferit de acnee multi ani, reusind sa se vindece cu ajutorul unei simple schimbari pe care a facut-o in dieta sa. Femeia a povestit totul pe contul sau de TikTok, sperand sa ii poata ajuta si pe altii.

Sarah a marturisit ca acneea i-a afectat increderea de sine si ca s-a confruntat cu dureri cumplite din cauza afectiunii. Era constienta de felul in care arata si de multe ori refuza sa paraseasca casa din cauza eruptiei de pete iritante de pe fata. Cu toate acestea, ea a descoperit solutia care a ajutat-o sa-si vindece acneea, declarand ca o singura schimbare in dieta sa a facut-o sa nu se mai confrunte cu aceasta problema.

Tanara a renuntat sa mai manance paine, iar eruptiile au disparut. Acum, viata ei s-a schimbat complet si, desi ii lipseste acest aliment, schimbarea a „meritat pe deplin”.

Cum arata impresionanta casa a lui Kevin Costner, din care sotia lui nu vrea sa plece dupa divort - FOTO

„Mi-a fost greu, dar acest lucru mi-a schimbat viata. Imi e dor de paine alba, dar merita. Dieta este ca un stabilizator. Este uimitor sa-mi recapat increderea si sa ma simt bine cu mine din nou. Ma simt incredibil de norocoasa ca nu am multe cicatrici.”, a declarat Sarah Hutchinson.

Sarah sustine ca eruptiile sale au disparut la doar sase saptamani dupa ce a renuntat la carbohidratii rafinati, inclusiv la sandvisurile ei preferate cu sunca, care erau facute cu paine alba.

Madonna scrie istorie cu cel mai nou single, „Popular”, o colaborare cu Playboi Carti si The Weeknd - VIDEO

„Oamenii nu realizeaza cat de comuna este acneea sau ca poate aparea, chiar si la varsta adulta, atat la barbati, cat si la femei. A fost oribil pentru mine. Avem umflaturi pe toata fata si a fost foarte, foarte dureros, incat ma faceau sa plang.”, a adaugat Sarah. 

Articole din aceeasi categorie