25.04.2023
Marinela Bezer - postare de milioane! Vezi cate aprecieri a adunat bloggerita la un filmulet pe Instagram si TikTok - FOTO/VIDEO

Marinela Bezer este o bloggerita destul de apreciata de urmaritorii sai, aceasta a adunat milioane de aprecieri si vizulizari la un singur filmulet.

Din ultima sa vacanta aceasta a postat un filmulet care a strans 6,6 milioane de vizualizari pe pagina de Instagram, iar pe TikTok 20,9 milioane.

„Chiar daca careva din voi sunteti sceptici la o relatie ca a noastra...” Natalia Barbu, mesaj plin de dragoste pentru sotul ei - FOTO

Bloggerita a venit si cu un mesaj de multumire pe pagina sa de Instagram in urma rezultatelor, Marinela scria ca: „Multumesc pentru 6.6 M de vizualizari si 20.9 M pe Tik Tok.”

In pasi de vals printre picaurile de ploaie! Cristian Porcari, alaturi de o bruneta focoasa au postat un dans senzational pe TikTok - VIDEO

Bloggerita apare in acest clip video intr-un set de pantaloni scurti si bustiera, iar deasupra are un halat suprademisionat fiind ca o pelerina.

La acest fimulet aceasta a primit si 331 de mii de mesaje in sectiunea comentarii din partea internautilor: „Cultura araba este atat de frumoasa pentru mine”,  „Da vibratii Razboiului Stelelor”,  „Ce zana”,  „Ador”,  „Aceasta este arta pura”.

Are o voce spectaculoasa! Soprana Ana Cernicova a interpretat live piesa ei „Pierduti in Vals” - VIDEO

Marinela Bezer este o bloggerita din Republica Moldova ce s-a stabilit de cativa ani cu traiul in Marea Britanie. Este cunoscuta in mediul online, avand o comunitate de peste 500 de mii de urmaritori pe Instagram si 5 milioane de urmaritori pe TikTok. Este casatorita cu Vlad Gatcan.

Nadya Suliman - mama care a nascut optcupleti! Vezi ce declaratii a facut aceasta: „Mi-am distrus viata...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie