25.04.2023
„Chiar daca careva din voi sunteti sceptici la o relatie ca a noastra...” Natalia Barbu, mesaj plin de dragoste pentru sotul ei - FOTO

Natalia Barbu nu obisnuieste sa-si faca publica viata personala. Aceasta posteaza destul de rar poze cu sotul si baiatul sau, iar in ceea ce-o priveste pe fiica, arista nu publica poze cu chipul ei.

Cu toate acestea, recent, Barbu a publicat o imagine cu sotul sau, milionarul Nicolae Sota, dar si un mesaj in care a vorbit despre relatia speciala dintre ei.

„Tu esti parte din mine si eu parte din tine, suntem Unu.”, a spus Natalia.

Totodata, ea s-a adresat tuturor celor care sunt sceptici in ceea ce priveste povestea lor de dragoste. „Chiar daca careva din voi ati fost, sunteti sceptiti la o relatie ca a noastra, stiti ce? Daca ati vedea mai multa Iubire, Lumina si Frumos in voi, sigur ati fi feticiti. Va trimitem numai ganduri bune si iubire.”

„Voi Sunteti minunati! Draga mea, nu asculta si nu te uita la nimeni! Traiti viata din plin cat e posibil! Nimeni din cei care vorbesc nu o sa fie alaturi de voi la nevoie. Va cuprind.”, a scris Olia Tira in descrierea postarii de pe Instagram.

Dan Ionita - imagini rare de la nunta sa! Bloggerul a fost casatorit acum 10 ani - FOTO

De asemenea, si alti internauti au venit cu mesaje pentru Barbu: „Semanati mult. Fericire si intelepciune! Restul se trec.”, „Sunt sigura ca aveti o relatie plina de dragoste, respect, si intelepciune.”, „Pentru mine sunteti un exemplu de urmat”.

Natalia Barbu este o cantareata de muzica usoara si pop din Republica Moldova. Aceasta a reprezentat tara la concursul muzical Eurovision 2007, cu piesa „Fight!” si astfel s-a clasat pe locul 10. Interpreta este casatorita cu milionarul Nicolae Sota si au impreuna doi copii, un baietel pe nume Victor si o fetita, Vera.

In pasi de vals printre picaurile de ploaie! Cristian Porcari, alaturi de o bruneta focoasa au postat un dans senzational pe TikTok - VIDEO

Articole din aceeasi categorie