18.05.2022
Lectie de stil de la Brigitte Macron! Chiar daca are 69 de ani stie cum sa combine corect blugii skinny. Vezi look-ul deosebit pe care l-a purtat recent Prima Doamna a Frantei - FOTO

Brigitte Macron continua sa sparga toate stereotipurile legate de varsta si apare in public in tinute care sunt apoi copiate de multe fashioniste mult mai tinere.

Recent, Macron a fost zarita pe strazile Parisului in blugi negri skinny si o bluza neagra cu funda mare. Prima Doamna a completat tinuta cu pantofi cu toc inalt din piele de caprioara de la brand-ul Manolo Blahnik. De asemenea Brigitte a purtat si un palton si a accesorizat tinuta cu o pereche de ochelari de soare.

Totusi sunt impreuna? Egor Kreed si Klava Koka - suspectati ca ar fi intr-o relatie amoroasa - FOTO

De remarcat este ca Prima Doamna are o slabiciune aparte pentru blugii skinny si rochiile scurte. Ea nu se jeneaza sa-si etaleze picioarele in fata camerelor de luat vederi. De asemenea, gentile de mana si pantofii cu toc inalt raman atribute de baza din garderoba Brigittei Macron.

De asemenea, la ceremonia de inaugurare a sotului ei pe 8 mai, Prima Doamna a aparut intr-o rochie si o jacheta alba de la brand-ul ei preferat „Louis Vuitton.”

Sotia presedintelui francez s-a confruntat cu acuzatii jignitoare precum ca ar fi fost nascuta barbat, dar a suferit o operatie de schimbare a sexului. Brigitte nu a tolerat astfel de invinuiri si a decis sa-si apere onoarea si demnitatea in instanta.

Un celebru comediant din Ucraina s-a reunit cu sotia si fiica sa pentru prima data de cand a inceput razboiul. Artistul a publicat un filmulet emotionant pe Instagram - VIDEO

Emmanuel Macron s-a casatorit cu fosta sa profesoara de franceza in 2007. Sotia lui este cu 24 de ani mai in varsta decat el, insa aceast lucru nu i-a impiedicat sa devina unul dintre cele mai puternice cupluri franceze.

Articole din aceeasi categorie