18.05.2022
Totusi sunt impreuna? Egor Kreed si Klava Koka - suspectati ca ar fi intr-o relatie amoroasa - FOTO

Anul trecut internautii au discutat activ despre relatia de dragoste dintre Valea Karnaval si Egor Kreed. Dupa despartirea celor doi, fanii au inceput sa monitorizeze cu atentie viata personala a interpretului. De ceva timp, fanii banuiesc ca artistul se intalneste cu Klava Koka, iar acum exista noi dovezi.

Zilele trecute cele doua vedete au mers impreuna la decernarea premiilor muzicale „Heat”. Egor si Klava eu petrecut toata seara impreuna, iar dupa eveniment, Egor a publicat o fotografie cu Klava pe canalul sau de Telegram si a scris: „Recompensa mea”.

Postarea artistului a fost republicata si de Koka. Aceasta a tinut sa mentioneze ca Egov i-a oferit ei trofeul pe care l-a primit.

Victoria Bonya - ridiculizata de jurnalistele ruse dupa participarea sa la Festivalul de FIlm de la Cannes: „Sa ne uitam la fotografi...” . Vezi poza care a amuzat presa ruseasca - FOTO

Desigur, cadoul generos al lui Egor a starnit noi zvonuri. „Recompensa ta este Egor. Si premiul lui Egor esti tu”, „A fost atat de dragut”, „Cel mai bun”, „Frumos! Aratati bine impreuna”, au scris fanii in descrierea fotografiei.

De remarcat ca fosta iubita a lui Kreed, Valea Karnaval si-a refacut viata personala. In viitorul apropiat, Valea planuiste sa se casatoreasca cu bloggerul rus Sasha Stone . 

Esti unul dintre parintii care tresare atunci cand aude cuvantul „hepatita”? Medicul pediatru Dorina Agachi iti explica care sunt simptomele si masurile in cazul contractarii unei asemenea infectii hepatice „Sunt trei masuri de baza....” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie