18.05.2022
Un celebru comediant din Ucraina s-a reunit cu sotia si fiica sa pentru prima data de cand a inceput razboiul. Artistul a publicat un filmulet emotionant pe Instagram - VIDEO

De la inceputul razboiului din Ucraina, comediantul Iurii Tcaci lupta alaturi de fortele de aparare, iar familia sa a plecat in strainatate, pentru a fi mai in siguranta. 

Dupa 24 februarie, Iurii Tcaci impreuna cu sotia sa Victoria si fiica Liza, in varsta de sapte ani, au ramas in Kiev pentru cateva saptamani. Insa, dupa ceva timp, cei doi au decis ca Victoria si Liza sa plece in Bulgaria.

Timp de doua luni ele s-au aflat in alta tara. Dupa cum spune comediantul, el impreuna cu alti refugiati, organiza miting-uri si ajuta oamenii in calitate de voluntar.

Visa la o cariera in SUA, insa s-a razgandit! Interpreta ucraineana, Zlata Ognevich a recunoscut ca nu exista o tara mai buna decat Ucraina: „Aici si cerul este mai deosebit”

Si iata ca a a sosit momentul cel emotionant cand Iurii, sotia sa si fiica s-au intalnit dupa aproape trei luni de despartire. Pe pagina sa de Instagram, vedeta a postat un filmulet care cu siguranta iti provoaca lacrimi.

„Dupa doua luni in sfarsit ne-am intalnit. Vom fi impreuna doua zile, iar mai apoi iarasi ne despartim pentru un timp nedeterminat. Aveti grija de oamenii vostri apropiati. Va iubesc mult, fetitele mele”, a scris actorul.

In video, sotia si fiica il cuprind strans pe Iurii. 

Regina Todorenko va naste sub hipnoza! Aceasta sustine ca meditatia si practicile spirituale au ajutat-o sa aleaga aceasta metoda. Vezi ce presupune si cum are loc

Sotia lui, de asemenea, a scris intr-o postare pe Instagram cat de mult isi iubeste sotul:

„Pentru prima data am fost despartiti atat de mult. Acum ne-am intalnit, insa doar pentru doua zile. Si iarasi ne vom desparti. Nu pentru asa mult timp, dar totusi... Te iubesc atat de mult, Tcaciul meu. Si vreau ca tu sa nu uiti niciodata: fara tine eu nu vreau, nu pot si nu voi vrea”, a scris Victoria. 

Videoul i-a atins pe internauti pana la lacrimi. Acestia au urat familiei doar cuvinte frumoase: „Ce faceti cu mine, uite ca plang! Va cuprind, va pup”, „Cum poti sa privesti asta fata lacrimi in ochi? Sa fiti fericiti”, „Cum il cuprinde Liza pe tatal sau”, „Cat de emotionant, am lacrimi de fericire”, „Ma topesc astfel de videouri”. 

Sursa VIDEO/FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie