10.06.2022
Lady in black! Dakota Johnson - aparitie impecabila pe strazile din New York. Cum a fost surprinsa actrita- FOTO

Desi in ultimul timp Dakota Johnson nu ne-a incantat atat de des cu aparitiile ei, ieri paparazzilor le-a reusit sa o fotografieze pe vedeta in timp ce se indrepta catre o intalnire de afaceri la New York. De data aceasta, actrita a aparut intr-un mod elegant.

Dakota a combinat o camasa neagra cu o jacheta mulata si pantaloni largi, cu margini evazate. Johnson si-a completat tinuta cu tocuri plate cu monograma Gucci si ochelari de soare in aceeasi nuanta.

Vlada Botan isi serbeaza majoratul! Vezi cum a fost felicitata bloggerita de catre familia sa: „Mi-au spus sa nu ies din odaia mea pana la ora 12 noaptea...” - VIDEO

Dakota Johnson a fost vazuta in afara hotelului ei din New York, pe 9 iunie 2022. - Credit: WavyPeter / SplashNews.com

Actrita „How To Be Single” a optat pentru un machiaj minimal si si-a lasat bretonul scurtat sa-i acopere fata, in timp ce restul parului i-a stat lejer pe spate. Perechea speciala de pantofi a lui Johnson, se vinde pentru la suma de 1200 de dolari, fiind decorate cu plasa si cristal.

Sandale Gucci, decorate cu cristale.  - Credit: Saks Fifth Avenue
Dakota Johnson iese in New York pe 9 iunie 2022. - Credit: SplashNews.com

Johnson tinde sa poarte tinute elegante care redau aerul sau lejer si nobil. Alaturi de simtul ei vestimentar incomparabil, actrita „How To Be Single” si-a facut si un nume in industria modei. Recent, ea a jucat in campanii pentru branduri precum Intimissimi si Gucci. In ceea ce priveste incaltamintea, ii plac mocasinii, adidasii si sandalele stiletto.

Dakota Johnson's Stylist Kate Young Reveals Her Fashion Secrets | Vogue

Cristy Rouge revine in lumina reflectoarelor cu un nou produs muzical! Vezi ce piesa profunda a lansat artista si cum arata videoclipul - VIDEO

Dakota Johnson and the Off-the-Shoulder Street Style Trend | Vogue

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie