03.12.2022
La intalnirea cu Kate si William din America, David Beckham a incalcat protocolul

Printii de Wales au gazduit o serata caritabila la Boston, unde au mai renuntat la manierele scortoase de Palat.

Vizita peste Ocean ni-i arata pe Printul William si pe Printesa Kate intr-o lumina mult mai relaxata si mai cordiala. Cu tinute mai moderne si un aer mai jovial decat de-obicei, cuplul de Wales este incantat de primirea din Statele Unite si se bucura de fiecare data cand intalneste o figura cunoscuta.

Au dat totul din casa! Anisoara Loghin si Radu Ginsari au raspuns la cele mai provocatoare intrebari. Afla de la fotbalist ce il enerveaza cel mai mult la ea: „Sotia mea cand ma vede de dimineata, ma pune sa fac curat” - VIDEO

S-a intamplat si la Boston, unde cei doi au gazduit o serata caritabila sub emblema Earthshot Prize, un proiect initiat de Printul William prin care se ofera premii tehnologiilor ori strategiilor inovatoare din domeniul protectiei mediului. Pentru aceasta ocazie, Kate a imbracat o rochie de un verde vibrant de la Solace London, pe care a inchiriat-o de pe platforma de moda HURR (care percepe intre 91 si 238 de dolari pentru o rochie) si pe care a accesorizat-o cu un set de cercei si colier cu diamante si smaralde, care i-a apartinut soacrei sale, regretata Printesa Diana, care a primit colierul - despre care se crede ca valoreaza peste 15 milioane de dolari - de la Regina Elisabeta a II-a, o mostenire de la Regina Mary.

Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston   GettyImages 1245315278 jpg

La randul lui, Printul William a fost foarte elegant in costumul sau negru cu papion si sacou de catifea.

Evenimentul a fost sustinut si de vedete din lumea filmului si a muzicii (printre care Rami Malek, Annie Lennox si Ellie Goulding), care si-au facut aparitia pe covorul verde - o nuanta in ton cu mesajul ecologist al galei. Cuplul princiar s-a bucurat sa-l revada pe fostul fotbalist David Beckham, un prieten al casei pe care l-au intampinat ca atare. Din prea mult entuziasm, insa, David Beckham a uitat de reguli si a incalcat protocolul sarutand-o pe obraz pe Kate.

Jill Biden si Brigitte Macron, eleganta si distinctie la 70 de ani

Beckham a fost escortat de politie pana la locul de desfasurare a evenimentului, la care a calatorit cu un vehicul hibrid, la fel ca si celelalte celebritati invitate la aceasta serata.

Interesant este si timingul ales de cuplul princiar sa gazduiasca aceasta serata, tocmai cand Printul Harry si Meghan Markle si-au publicat trailer-ul explozivului documentar Netflix.

Articole din aceeasi categorie