02.12.2022
Jill Biden si Brigitte Macron, eleganta si distinctie la 70 de ani

Cele doua Prime Doamne s-au intalnit in cadrul dineului de la Casa Alba, unde sotii lor au discutat probleme de securitate.

Cu ocazia vizitei de stat a lui Emmanuel Macron la Washington, Brigitte Macron si Jill Biden au avut ocazia de-a se revedea si de-a petrece din nou timpul impreuna. O bucurie de ambele parti, de vreme ce Primele Doamne au multe puncte in comun: sunt cam de aceeasi varsta (Jill Biden are 71 de ani, iar Brigitte Macron urmeaza sa implineasca 70 de ani pe 13 aprilie), sunt de formatie profesoare (Prima Doamna a Americii a predat Literatura Engleza, in timp ce Prima Doamna a Frantei a fost profesoara de Limba Franceza si Latina) si fac parte dintr-o generatie care apreciaza eleganta clasica, muzica armonioasa, dar si ideile indraznete. In plus, si-au asumat foarte bine rolul de "icon", fiind perfect constiente de influenta pe care o au fiecare gest si fiecare aparitie a lor.

Te topesti dupa ea! „Copilul-soare” al Ludmilei Adamciuc implineste 5 anisori! Vezi momentul adorabil in care Beatrice sufla in lumanarile de pe tort - FOTO

La sosirea la Washington, Brigitte Macron si-a etalat din nou picioarele tonifiate intr-o rochie etui scurta, peste care a purtat un palton sic. Si Jill Biden a avut o tinuta similara, dar intr-o puternica nuanta de fuchsia.

La primul dineu de stat oferit de Joe Biden la Casa Alba, de la investirea sa ca presedinte al Statelor Unite (amanat din cauza restrictiilor din pandemie), presedintele francez Emmanuel Macron si sotia sa, Brigitte Macron, s-au alaturat sotilor Biden, vicepresedintelui Kamala Harris si sotului ei, Doug Emhoff, precum si celor peste 300 de invitati, intr-un pavilion de pe Peluza de Sud, pentru o cina pe care Jill Biden a descris-o ca fiind "o expresie de bun venit si prietenie"

Adrian Lefter - primul succes la „Mister Planet 2022”. Afla ce titlu a castigat modelul - VIDEO

Ambele Prime Doamne si-au etalat siluetele impecabile. Jill Biden a purtat o rochie neagra si stralucitoare, cu decolteu rotund, pe umeri, semnata de designerii Fernando Garcia si Laura Kim ai casei Oscar da la Renta. Asta in timp ce Brigitte Macron a stralucit intr-o rochie de culoarea fildesului, pe gat, o creatie a brandului Louis Vuitton, caruia Prima Doamna a Frantei ii ramane tributara. Accesoriile argintii au fost plusul de glam de care avea nevoie. 

O mare atentie a fost data si aranjamentului mesei, care au fost decorate in culorile comune ale celor doua steaguri, rosu, alb si albastru, dar si meniului, care a continut foietaje si delicatese americane gatite a la francaise, precum homar de Maine posat in unt.

Articole din aceeasi categorie