17.11.2022
Kylie Jenner, aparitie spectaculoasa la prezentarea Mugler. A purtat o coroana cu diamante si o rochie cu decolteu abisal

Kylie Jenner a fost in centrul atentiei la Vernisajul expozitiei Mugler Couturissime, care a avut loc pe 15 noiembrie la New York. Modelul in varsta de 25 de ani a purtat o coroana cu diamante si o rochie neagra cu decolteu abisal.  

Kylie este o mare fana a creatiilor realizate de regretatul Thierry Mugler. Chiar saptamana trecuta a purtat o rochie Mugler, din anii 90, la CFDA Fashion Awards 2022.

Isi iubeste sotia la fel de mult ca in prima zi! Vezi mesajul emotionant pe care l-a publicat Anatol Durbala cu ocazia zilei de nastere a sotiei sale, Olesea Svecla - FOTO/VIDEO

La expozitia Mugler Couturissime de la New York, unde s-au adunat mai multe celebritati din lumea modei, Kylie Jenner a stralucit in adevaratul sens al cuvantului. 

Rochia neagra fara bretele si mulata pe corp i-a venit perfect modelului care se mandreste cu silueta ei clepsidra.

Dupa defilarea pe covorul rosu, Kylie Jenner ne arata o alta tinuta pe care a purtat-o la eveniment, un body transparent si o pelerina crem.

Mugler a creat tinute pentru o serie de vedete de-a lungul anilor, inclusiv pentru Michael Jackson, Madonna, David Bowie si Beyonce. 

Zi speciala pentru Tatiana Heghea! Fratele interpretei este omagiat. Vezi cat de emotionant l-a felicitat aceasta pe retelele sociale - FOTO

La prezentarea de moda s-a remarca si Lourdes Leon, fiica Madonnei. Ea a purtat un body transparent cu dungi si o jacheta de piele neagra. 

Articole din aceeasi categorie