02.12.2022
Adrian Lefter - primul succes la „Mister Planet 2022”. Afla ce titlu a castigat modelul - VIDEO

In prezent, Adrian Lefter traieste o perioada destul de intensa si interesanta. Acesta este participant in cadrul Concursului International „Miss & Mister Planet 2022”. 

Pentru prima data in istorie, si Republica Moldova participa la „Miss & Mister Planet”, care este organizat anual la Tbilisi, Georgia. In acest an, tara noastra este reprezentata de catre modelul Adrian Lefter. 

O voce de inger! Fiica sotilor Stefanet a cantat alaturi de indragitul interpret Marcel Pavel pe o scena din Romania. Vezi prestatia Alexandrei - FOTO/VIDEO

Pe pagina sa de Instagram, Adrian a anuntat ca a castigat titlul de „Best Catwalk”. Acesta a mers sa-si sarbatoreasca victoria intr-un restaurant local, alaturi de alti participanti ai concursului. „Face podium si la cina. Premiul il vedeti”, a mentionat modelul. 

Cu toate acestea, intr-un interviu recent, tanarul a mentionat ca, concursul include in sine mai multe probe. „Prezentarea propriu zisa a tarii, vom imbraca costumul nostru national. Va fi proba costumului de seara, care va fi in ultima zi cand va fi si finala. Trebuie sa vada cum noi ne descurcam in cadrul sesiunilor foto, cum gandim in cadrul filmarilor, va trebui sa ne filmam in spoturi publicitare pentru mai multe branduri de acolo”. 

Asadar, Adrian a impartasit un filmulet in care isi demonstreaza tinuta sa traditionala. 

Dupa cum a mai mentionat recent, portul sau traditional este unul neobisnuit. Acesta a afirmat ca tinuta sa este una interpretata. „Am incercat sa colaborez cu branduri autohtone de la noi. Va fi o tinuta cu niste tente traditionale din Republica Moldova”. 

Tinuta sa include: camesoi in nuanta bej, o pereche de itari albi, un brau in nuantele tricolorului moldovenesc, o pereche de opinci cu blana de oaie si insasi o blana de oaie pe care a imbracat-o pe umeri. De asemenea, tanarul a purtat si o palarie cu tenta traditionala, neagra cu un detaliu auriu. 

Nicolle Trifan a implinit 25 de ani! Vezi ce destinatie a ales pentru a-si sarbatori aceasta zi speciala: „Flori niciodata nu mi-am cumparat singura” - FOTO/VIDEO

Adrian Lefter este un tanar originar din Republica Moldova, in varsta de 20 de ani. Acesta a fost desemnat cel mai bun coregraf de podium la Dubai International Fashion Week 2021. De asemenea, este fondatorul scolii de modeling „Adi Academy” si reprezentantul oficial a peste cinci evenimente fashion internationale.

Sarbatoare dubla in familia Getei Burlacu! Mama si fiul artistei au fost omagiati. Vezi imagini rare cu cei doi pe care le-a publicat pe retele - FOTO

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie