20.07.2022
Jill Biden a „reciclat“ rochia de la Bucuresti la intalnirea cu Olena Zelenskaya de la Washington

Rochia cu margarete in care Prima Doamna a Americii a aparut langa Carmen Iohannis revine in prim-plan.

Jill Biden este o femeie foarte cocheta si care are un stil foarte bine definit. Din garderoba sa de sotie de politician nu lipsesc deux-pieces-urile, pantalonii clasici si rochiile inflorate. Cele mai multe dintre ele sunt creatii ale unor designeri americani – continuand traditia instituita de fosta Prima Doamna democrata Michelle Obama de-a apela la case de moda apartinand designerilor locali.

Copilul ei este intotdeauna pe bancheta din spate a masinii, iar femeia o poarta cu ea oriunde nu ar merge! Povestea Marianei Dascal care isi creste fetita de una singura, dupa ce tatal copilului a parasit-o afland ca este insarcinata: „El nu a vazut-o si nici nu stie cum arata” - VIDEO

Interesant este ca medicul Jill Biden, desi are posibilitatea financiara de a-si crea o garderoba exclusivista, cu piese pe care sa nu le repete la intalnirile oficiale – obicei considerat a fi de bun gust – nu se fereste sa-si „recicleze“ tinutele, purtandu-le in mod repetat chiar si la putin timp dupa ce a fost vazuta in acelasi outfit.

Stilista Alina Caraus isi sarbatoreste ziua de nastere! Vezi care este cea mai mare realizare a sa la varsta de 25 de ani: „Un vis devenit realitate, sunt...” - FOTO/VIDEO

Dupa rochia inflorata purtata la Madrid si, mai apoi, la Washington, de Ziua Independentei, pe 4 iulie, a venit randul altei rochii cu model floral sa fie purtata la distanta de doua luni. Este vorba despre celebra rochie cu margarete pe fundal negru, in care Jill Biden s-a prezentat la Bucuresti, la intalnirea sa cu Carmen Iohannis. Pe langa obiceiul de-a repeta tinutele, aceasta rochie purtata in ambele contexte, si la Bucuresti, si la Washington, poate fi un artificiu stilistic pentru a marca o continuare a acelei intalniri neprogramate din Ucraina, sub tirul armelor. 

Omoloaga sa, Olena Zelenskaya, a venit imbracata intr-un deux-pieces galben pai si cu pantofi escarpin de culoare bleu – in fapt, nuantele drapelului ucrainean, mult mai indulcite. Aceleasi culori s-au regasit si in buchetul pregatit de Joe Biden pentru primirea Olenei Zelenska, cu aceeasi intentie diplomatica de a aminti despre drapelul ucrainean.

Articole din aceeasi categorie