15.08.2023
Jennifer Lopez, tinuta inedita in vacanta din Franta! Cum a fost surprinsa pe strazile din Paris - FOTO

Dupa ce si-a sarbatorit recent ziua de nastere, pe 24 iulie, Jennifer Lopez a decis sa mearga intr-o vacanta de vis in Europa. Astfel, artista in varsta de 54 de ani a fost vazuta in Paris, in companie managerului ei, Benny Medina, cat si a intregii ei echipe. Insa, nu prezenta, in sine, a artistei a fost motivul pentru care atat de multe priviri au fost atintite asupra ei, ci alegerea indrazneata in materie de blugi!

La finalul lunii trecute, pe data de 24 iulie, Jennifer Lopez si-a sarbatorit ziua de nastere, alaturi de sotul ei, Ben Affleck. Artista din Statele Unite si-a petrecut ziua in compania familiei si a prietenilor, iar pe langa sotul ei, ea i-a avut alaturi si pe gemenii ei, Maximilian si Emme, in varsta de doar 15 ani. Jennifer Lopez si Ben Affeck s-au casatori in anul 2022, iar aceasta este prima zi de nastere sarbatorita de artista pe care o petrece in noua ei casa, alaturi de sot.

Ei bine, dupa ce a petrecut alaturi de prieteni si familie, Jennifer Lopez a decis sa mearga intr-o vacanta in Europa, pentru a profita de vremea frumoasa a verii. Astfel, artista a ajuns in Paris, unde a fost vazuta luand pranzul in oras alaturi de echipa ei, cat si de managerul ei, Benny Medina. Insa, nu prezenta cantaretei a fost motivul care a intors toate privirile prin Paris, ci alegerea indrazneata pe care a avut-o, in materie de moda!

Tom Cruise revine in bratele unei iubiri mai vechi? E una din cele mai dorite femei din lume: „Au petrecut o perioada speciala impreuna” - FOTO

Blugii artistei au atras toate privirile

Jennifer Lopez a fost vazuta prin Paris cu o pereche foarte indrazneata de blugi largi, evazati. Pe langa acestia, artista a ales sa mai uimeasca publicul si cu o geanta extrem de mica, de culoare bej. Geanta s-a asortat perfect cu bluza, esarfa, cat si pantofii canaretei, toate avand exact aceasi culoare.

Fosta iubita a lui Dan Ionita a fost ceruta in casatorie - GALERIE FOTO

Cu toate acestea, pe Internet, nu totii fanii artistei au apreciat alegerea in materie de blugi. „Oribila tinuta”, a scris o fana pe Facebook, in timp ce alt utilizator a comentat „Nu as purta asa ceva, oribil!”.

Articole din aceeasi categorie