15.08.2023
Tom Cruise revine in bratele unei iubiri mai vechi? E una din cele mai dorite femei din lume: „Au petrecut o perioada speciala impreuna” - FOTO

Tom Cruise, cuprins din nou de fiorii iubirii! Cunoscutul actor traverseaza o perioada agitata din punct de vedere emotional, la aflarea vestii ca o iubire mai veche este „libera de contract”. Potrivit The Mirror, vestea ca Sofia Vergara divorteaza de Joe Manganiello l-ar fi incantat pe actor. 

Will Smith a fost cel care i-a facut cunostinta lui Tom cu Sofia Vergara, in timpul unei petreceri premergatoare premiilor Oscar. La scurt timp, actorul a sunat-o pe aceasta pentru a o invita la o petrecere, potrivit Foreign Policy.

Horoscop 15 august 2023. Zodia care este in cautarea dragostei. Sufletul pereche e mai aproape decat au crezut

Sofia Vergara si Tom Cruise s-au intalnit vreme de cateva luni

In urma cu doar cateva luni, actrita cunoscuta pentru rolul sau din sitcomul „Moderna Family” si Joe Manganiello anuntau ca mariajul lor a luat sfarsit.

„S-au despartit de ceva timp si au incercat sa rezolve lucrurile, dar sunt concentrati pe diferite domenii ale vietii lor”, a declarat pentru People o sursa apropiata actritei de 51 de ani.

In anul 2005, atunci cand celor doi li s-a facut cunostinta, s-au intalnit pret de cateva luni, Sofia Vergara fiind: „Orbita de zambetul megawatt al lui Tom si amuzata de avalansa de telefoane, flori si ciocolata care a urmat primei lor intalniri", dupa cum relateaza New York Post.

Desi nu se cunoaste cu exactitate motivul pentru care apropierea dintre cei doi s-a terminat, anumite surse sustin faptul ca actorul a renuntat la Sofia Vergara pentru a fi impreuna cu Holmes, cea de-a treia sotie.

S-au reintalnit dupa mult timp! Asa arata in prezent dansatorii Ionela Tarus si Mihai Ungureanu - FOTO

De asemenea, alte surse sustin ca actrita ar fi fost cea care dadea semne ca nu isi doreste o relatie pe termen lung: „Au petrecut o perioada speciala impreuna, petrecand in Hollywood Hills si distrandu-se de minune. Sofia nu dadea atunci semnale ca isi doreste ceva pe termen lung, asa ca totul s-a terminat intr-un mod total amiabil si au ramas prieteni".

Articole din aceeasi categorie