28.07.2022
Jennifer Lopez, garderoba de 170.000 de dolari in luna de miere din Paris cu Ben Affleck

Vacanta de miere din Paris a lui Jennifer Lopez si-a noului ei sot, Ben Affleck, a insemnat si etalarea unei garderobe de lux.

Jennifer Lopez si Ben Affleck si-au sarbatorit uniunea cu o luna de miere luxoasa la Paris. Cuplul a plecat in orasul francez la cateva zile dupa ce s-a casatorit in cadrul unei ceremonii intime in Las Vegas, weekendul trecut, iar Lopez a purtat o multime de tinute uimitoare pe tot parcursul calatoriei - care au insumat peste 170.000 de dolari.

Vezi cum arata Marina Carnat la 18 ani. Bloggerita a publicat imagini de arhiva pe pagina sa de Instagram: „M-am schimbat mult?” - FOTO

Bennifer si copiii lor s-au bucurat de Orasul Luminilor si au avut numeroase iesiri impreuna - inclusiv excursii la cumparaturi, cine in restaurante de lux si o plimbare cu barca pe raul Sena.

Bennifer Tour Eiffel jpg

Pe parcursul vacantei la Paris, Lopez a transformat strazile orasului intr-un catwalk personal, afisand tinute cool si scumpe - printre care o rochie Oscar de la Renta de 2.000 de dolari si o tinuta Gucci de 10.000 de dolari.

Brad Pitt si-a cumparat o casa in valoare de 40 de milioane de dolari. Vezi cum arata aceasta - FOTO

Mai mult, intr-una dintre plimbarile sale, Jennifer si-a carat cele necesare intr-o geanta excesiv de scumpa, si anume o geanta rosie Hermes Birkin, care valoreaza aproximativ 40.000 de dolari.

jennifer lopez profimedia 0709467393 jpg

Cum spuneam, una dintre cele mai scumpe tinute afisate de JLo in timpul unei cine cu Ben a fost o rochie din matase, cu trena, de la Gucci, cu un pret de 10.500 de dolari. La aceasta adevarata piesa de arta, Jennifer a asortat un clutch Dolce & Gabbana in valoare de 6.000 de dolari, editie limitata.

Este de la sine inteles ca sotul ei, Ben, a fost cu mult mai modest in ceea ce priveste vestimentatia lui, desi actorul a incercat sa afiseze si el look-uri elegante, pentru a o completa cum trebuie pe Lopez.

Articole din aceeasi categorie