27.07.2022
Vezi cum arata Marina Carnat la 18 ani. Bloggerita a publicat imagini de arhiva pe pagina sa de Instagram: „M-am schimbat mult?” - FOTO

Marina Carnat, cunoscuta ca fiind mama a opt copii si dedicata in totalitate cresterii micutilor sai este una dintre cele mai urmarite si influente persoane de pe Instagram-ul moldovenesc. Aceasta impartaseste zilnic cu urmaritorii sai activitatea sa de parinte si sfaturi de parenting. Recent, Marina a publicat pe pagina sa de Instagram cateva imagini, printre care si una in care ea are 18 ani. 

In imagine, Marina nu este deloc asa cum o cunoastem acum. Aceasta a pozat cu un buchet de flori in mana. Era imbracata intr-un maiou roz si avea parul negru. „Eu... cu parul negru, la 18 ani”, a mentionat bloggerita. 

Chiar daca s-au despartit, Daniela Costetchi si sotul ei, Catalin si-au sarbatorit aniversarea nuntii. Vezi cum a petrecut cuplul aceasta zi speciala: „Mergem in orasul in care am fost si la un an de casatorie” - VIDEO

De asemenea, Marina a publicat si o imagine de arhiva cu sora ei mai mica. „Mi-a trimis sora mai mica o poza din arhiva”, a scris Marina Carnat.

Gabriel Nebunu - prins intr-o situatie neplacuta! Automobilul artistului s-a oprit si nu se mai pornea in timp ce interpretul mergea spre munca: „In opinci, pe marginea drumului” - VIDEO

In fotografie, Marina avea 14 ani si era alaturi de sora ei, Larisa, si sotul surorii. La acea varsta, bloggerita avea parul scurt, de o culoare naturala. 

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat. Aceasta a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 8 copii. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie