27.07.2022
Brad Pitt si-a cumparat o casa in valoare de 40 de milioane de dolari. Vezi cum arata aceasta - FOTO

Casa, care se afla in Carmel, California, a fost construita in 1918 de catre arhitectul Charles Sumner Greene.

Brad Pitt este noul proprietar al faimoasei case D. L. James. Proprietatea se afla pe coasta Californiei, mai exact in orasul Carmel, si a fost construita in 1918 de catre arhitectul Charles Sumner Greene. Acesta a proiectat locuinta pe un teren ce i-a apartinut autorului Daniel Lewis James, dupa care a si numit proprietatea.

Din 1999, casa a fost detinuta de Searock, o societate cu raspundere limitata, legata de Joe Ritchie si de sotia sa, Sharon Ritchie. Cu toate ca Joe a murit la inceputul acestui an, proprietatea nu a fost niciodata scoasa la vanzare in mod oficial. Potrivit Daily Mail, Brad Pitt ar fi platit pentru celebra casa 40 de milioane de dolari. Locuinta, care se afla la doar cativa metri de ocean, a fost construita din granit, are ferestrele arcuite si un acoperis in stil mediteraneean.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda dezvaluie secretul casniciei lor: „Nu ne certam niciodata”

La inceputul acestei luni, Brad Pitt a declarat ca sufera de prosopagnosie, o tulburare neurologica rara, care se manifesta prin incapacitatea de a recunoaste fetele oamenilor. Adeseori, cei care se confrunta cu aceasta tulburare nu isi pot recunoaste nici macar partenerii, rudele sau prietenii, fiind nevoiti sa foloseasca diverse metode alternative pentru a-i distinge pe cei din jur. Cel mai adesea acestia se ghideaza dupa vocea, mersul sau coafura oamenilor.

Actorul in varsta de 58 de ani a vorbit despre aceasta afectiune, marturisind ca nimeni nu crede ca e o chestiune reala.

„Nimeni nu ma crede! Vreau sa intalnesc o alta persoana care sufera de prosopagnosie”, a declarat Pitt pentru publicatia GQ.

Cele 4 zodii care nu se razgandesc niciodata

Acesta a mai spus si ca de multe ori, din cauza afectiunii, oamenii cred despre el ca este „distant, inaccesibil si absorbit de sine.” Actorul a vorbit pentru prima oara despre aceasta boala in 2013, insa nu a fost niciodata diagnosticat in mod oficial.

„Multi oameni ma urasc fiindca cred ca nu ii respect. Din cand in cand, cineva imi ofera un context, iar eu ii spun: „Multumesc ca m-ai ajutat.” Dar tot ii enervez pe oameni”, declara in urma cu noua ani actorul pentru revista Esquire.

Articole din aceeasi categorie