20.12.2023
Ivanka Trump a stralucit, la propriu, la marea inaugurare a unui hotel de lux din Las Vegas. Cum s-a imbracat - FOTO

Fiica fostului presedinte american Donald Trump, Ivanka Trump, a uimit la marea inaugurare a unui resort de lux din Las Vegas.

Hotelul Fontainebleau din Las Vegas a avut o mare petrecere de deschidere care a gazduit o multime de celebritati, printre care Ivanka Trump, Kim Kardashian, Cher si Justin Timberlake.

Ivanka Trump a fost cea care a atras toate privirile la evenimentul de deschidere al hotelului. Fiica fostului presedinte american a purtat o rochie stralucitoare compusa din materiale pretioase: catifea neagra in partea de sus si argintiu in partea de jos.

Valentina Nafornita povesteste despre viata de mamica. Cum se descurca cu fiul de doar o luna - FOTO

Vedeta a purtat o rochie Monique Lhuillier cu un corset din catifea neagra si o fusta maxi din paiete argintii cu trena, conform hola.ro.

La eveniment Ivanka a fost surprinsa pozand alaturi de buna ei prietena Kim Kardashian, car au o relatie destul de apropiata. La deschiderea hotelului Kim a ales o tinuta simpla, dar de impact. A portat o rochie neagra cu un imprimeu subtil care i-a pus formele in valoare. Vedeta a accesorizat rochia cu un colier si cateva inele.

Fashion Alchemy - by Evgheni Hudorojcov: A fi stilat nu se demodeaza niciodata

Articole din aceeasi categorie