18.04.2022
In semn de solidaritate, mama lui Elon Musk a purtat cu mandrie o rochie traditionala ucraineana! Vezi cat de bine o prinde piesa vestimentara - VIDEO

Maye Musk si-a demonstrat in mod repetat dragostea pe care o poarta pentru designerii din Ucraina. Ii place sa poarte atat costume elegante, cat si tinute traditionale.

Scriitoarea americana Maye Musk, in varsta de 73 de ani, care este si mama fondatorului Tesla si SpaceX, Elon Musk, a fost observata intr-o rochie brodata, creata de brandul ucrainean „Kris Maran”. Femeia a publicat un video pe pagina sa oficiala de Facebook unde a aratat tututor internautilor noua sa achizitie.

Maye a purtat o rochie alba cu curea, impodobita cu broderii de culoare rosie si neagra. Imaginea a fost completata de un machiaj elegant, cu accent pe ochi.

„Este foarte epuizat!” Interpretul Alexei Zavgorodnii sare in apararea lui Potap, care este criticat pentru ca a parasit Ucraina: „Stiu ca face multe lucruri acolo, incercand sa ajute cu ce poate”

„Rochie confectionata de designerul ucrainean @kris_maran. #StandByUkraine #SupportUkrainianDesigners”, a scris Maye in descrierea filmuletului.

„Kris Maran” este un brand popular de imbracaminte creat in 2018 in Ucraina. „Linia by KRIS MARAN imbina stilul modern cu cel clasic. Fiecare colectie este produsa in cantitati limitate.”, este mentionat despre companie pe site-ul oficial al acesteia.

Oligarhul din Rusia, Roman Abramovich a plecat la Kiev! Vezi care este motivul

Pe langa rochia pe care a demonstrat-o recent, Maye Musk mai detine o rochie autentica in stil ucrainean confectionata de designer-ul Julia Magdich.

De asemenea, recent Mama lui Elon Musk s-a adresat ucrainenilor in limba lor materna. „Ne pare foarte rau. Aceasta este o tragedie. Dar suntem uimiti de cat de curajosi sunteti cu totii. Si vom continua sa va sprijinim in orice mod. Sunteti curajosi, asa ca cu siguranta o sa castigati. Lumea va aude. Lumea se uita la stiri si este foarte trista.”, a spus emotionata Maye la acel moment.

Articole din aceeasi categorie