05.05.2021
Georgina Rodriguez, irezistibila intr-un costum de baie atipic. Fotografia care le-a starnit imaginatia fanilor

In ultimii ani, Georgina Rodriguez a inceput sa primeasca tot mai multe oferte de publicitate, devenind imaginea unor branduri importante. Printre acestea, se numara si o casa de moda care produce costume de baie si imbracaminte pentru plaja. 

Recent, iubita lui Ronaldo si-a uimit fanii de pe Instagram cu o aparitie incendiara intr-un bikini, alcatuit dintr-un slip minuscul si un top, care ii lasa la vedere bustul generos. Desi, la prima vedere, chilotii par transparenti, acestia sunt realizati dintr-un material cu imprimeu, cu tesatura tip Jacquard. 

Dubla frumusete la patrat! Cand cele mai populare surori din Moldova se intalnesc, rezultatul e BOMBA! Surorile Bezer si Beregoi - intr-un clip viral

Fanii modelului i-au scris sute de mesaje in care ii lauda formele sezuale. Unii si-au permis sa faca si glume mai picante, cum ar fi : ”Acum stiu de ce cr7 (Cristiano Ronaldo) este obosit la fiecare meci”. 

Ludmila Adamciuc si fiica sa, Beatrice, au ajuns la spital in ziua de Pasti, cu peripetii. „Ma ingrozeste doar gandul ca uneori viata noastra depinde de un om incompetent.”

Nu este prima data cand Georgina pozeaza pentru acest brand. Anterior, ea s-a afisat intr-un costum de baie, alcatuit din dou piese, putin mai sobru. 

Georgina Rodriguez are peste 24 de milioane de urmaritori pe Instagram. In varsta de 27 de ani, modelul se numara printre cei mai cunoscuti influenceri la nivel mondial. 

Articole din aceeasi categorie