04.05.2021
Ludmila Adamciuc si fiica sa, Beatrice, au ajuns la spital in ziua de Pasti, cu peripetii. „Ma ingrozeste doar gandul ca uneori viata noastra depinde de un om incompetent.”

Ludmila Adamciuc are o mare comunitate de oameni pe Instagram, cu care impartaseste toate experientele, atat cele frumoase, cat si cele mai putin placute. Tanara mamica a publicat in Instastories imagini din spitalul in care a fost internata cu fiica ei.

Citeste si :  Vrei sa avansezi in cariera? Iata top 5 carti, care te vor ajuta sa iti atingi scopul 

In preajma sarbatorilor Pascale, Ludmila Adamciuc impreuna cu fetita sa Beatrice a plecat la parinti, acolo unde au avut planuri sa mearga la natura, sa petreaca cat mai mult timp in sanul familiei, insa nu a fost sa fie, din cauza ca a ajuns cu micuta la spital. „Foarte rapid s-a terminat vacanta la parinti.”, povesteste Ludmila.

„Noi am mers la parinti sambata dimineata. Beatrice se simtea foarte bine. Pe drum am deschis cate un pic conditionerul, insa am crezut ca e ok. Acasa a mancat bine, s-a jucat, seara, in timp de cateva ore a inceput sa ii curga foarte tare nasul, sa tuseasca si sa respire cu dificultate. Efectiv nu avea aer sa respire. Tusea era foarte rasunatoare.”, spune Ludmila, in instastories.

Pediatrul i-a spus mamicii ca Beatrice are traheita, „o infectie a traheii, de obicei bacteriana sau virala. Boala afecteaza, in special copii mici, prescolarii.” 

Din cauza ca a ajuns la spital in ziua de Pasti, Ludmila a avut dificultati si niciun medic nu putea sa o ajute pe micuta si in scurt timp a decis sa plece la Chisinau. „Am ajuns acasa, am mers la medic, am luat tratament, sunt super recunoscatoare doamnei de la urgenta care in seara aceea ne-a salvat. Ma ingrozeste doar gandul ca uneori viata noastra depinde de un om incompetent.”

Ludmila Adamciuc este cunoscuta in mediul online datorita eforturturilor pe care le depune pentru a familiariza publicul care o urmareste despre copiii cu Sindromul Down, din care face parte si fetita acesteia de trei ani, Beatrice, cunoscuta ca si #prietenamea.

„Prietena Mea” a devenit Asociatie Obsteasca! Mesajul emotionant transmis de Ludmila Adamciuc, mama unei fetite cu Sindromul Down: „Dragi parinti, prindeti curaj! Abordati o atitudine corecta! Daca noi nu vom fi vocea lor, nimeni nu o va face" - VIDEO

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie