21.11.2022
Florence Pugh, Taylor Russell, Jennifer Lawrence: vezi cele mai frumoase tinute din cadrul ceremoniei Premiilor Guvernatorilor - FOTO

Sezonul Premiilor de la Hollywood este oficial deschis. Cea de-a 13-a editie a Premiilor Guvernatorilor care a avut loc aseara la Los Angeles. La eveniment au participat o multime de vedete internationale. In acest articol iti prezentam care au fost cele mai stralucitoare tinute ale acestei seri.

Olivia Wilde

Kylie Jenner, aparitie spectaculoasa la prezentarea Mugler. A purtat o coroana cu diamante si o rochie cu decolteu abisal

Olivia Wilde nu are timp sa fie trista dupa despartirea cu Harry Styles, caci are de cucerit multe covoare rosii in continuare! Pentru evenimentul recent, ea a optat pentru o rochie din plasa, cu manusi transparente de la Erdem. 

Florence Pugh

Iar vedeta filmului „Don’t Worry, Darling”, Florence Pugh a incercat popularul trend de acum, tinuta „goala”. Rochia alba cu buline metalice a fost creata de Victoria Beckham si de echipa acesteia. 

Cate Blanchett

Gigi Hadid a prezentat noua colectie de imbracaminte a propriului sau brand: „Am incercat sa ma joc cu culorile” - FOTO

Cate Blanchett si stilistul acesteia, Elizabeth Stewart, au anuntat ca actrita intentioneaza sa salveze planeta si evita sa poarte ceva nou. Asadar, aceasta a aparut intr-o tinuta Alexander McQueen, pe care a purtat-o ​​anterior la Festivalul de Film de la Venetia in 2020.

Taylor Russell

In scurt timp, Taylor Russell a reusit deja sa devina una dintre cele mai stilate vedete de la Hollywood. Si totul datorita celor mai originale aparitii din timpul turneului de presa al filmului „Bones and All”. Actrita continua sa multumeasca criticii de moda, de data aceasta facandu-si aparitia intr-un look total black de la Schiaparelli. 

Margot Robbie

Margot Robbie a purtat o rochie de matase de la Bottega Veneta de culoarea maslinei, cu decupaj la talie, in care arata exact ca eroina pe care a jucat-o in „Once Upon a Tine in Hollywood”, Sharon Tate. 

Jennifer Lawrence

Geaca de tip cojoc - un must have al sezonului! Iti aratam 5 look-uri in combinatie cu aceasta piesa vestimentara - FOTO

Jennifer Lawrence nu s-a complicat prea mult si a imbracat o rochie de la Dior, neagra si simpla, cu imprimeu floral. 

Jessica Chastain

Una dintre cele mai romantice tinute ale serii a fost a Jessicai Chastain, care a aparut intr-o rochie de la Zuhair Murad.

Articole din aceeasi categorie