26.09.2022
Irina Shayk - mult mai sexy in costum clasic barbatesc decat intr-o rochie mini! Vezi cum a aparut modelul la o prezentare de moda

Irina Shayk a participat in cadrul prezentarii de moda Giorgio Armani din Milano, Italia. Recent, vedeta a inceput sa colaboreze cu acest brand pentru un spot publicitar. Modelul a marturisit ca inca de la varsta de 20 de ani visa sa lucreze cu casa de moda italiana.

Fotomodelul nu a defilat pe podium, insa si-a uimit fanii cu aparitia ei. Fiind adepta stilului clasic, Shayk a optat pentru o vestimentatie minimalista: un costum negru clasic barbatesc cu o camasa alba si o cravata pentru barbati. In acest look vedeta s-a filmat in prima colaborare cu brand-ul Giorgio Armani.

Serena Williams, Kim Kardashian si alte 5 celebritati care au avut sarcini si nasteri dificile: „Aproape ca am murit”

Costumul clasic cu pantaloni poate fi cea mai buna optiune in orice garderoba. Acesta poate fi purtat atat ca set cat si separat, combinandu-se usor cu piesele vestimentare care se afla in dulapul fiecaruia. Costumul in stil barbatesc se asociaza perfect cu cravata si camasa alba.

Incaltamintea ideala pentru o astfel de tinuta ar fi pantofii Oxford, alegerea pentru care a optat si Irina Shayk.

Irina Shayk este un fotomodel din Rusia, cunoscuta pentru aparitiile sale in Sports Illustrated Swimsuit Issue intre anii 2007 si 2014, iar in 2011 a aparut pe coperta. Din mai 2010 pana in ianuarie 2015 a fost intr-o relatie cu fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo. 

Bradley Cooper si Irina Shayk au devenit un cuplu in 2015, la scurt timp dupa ce el s-a despartit de Suki Waterhouse. Cei doi au fost surprinsi in ipostaze romantice in aprilie 2015, in timpul unei calatorii la Londra, ramanand discreti pana la vestea surpriza a sarcinii modelului in noiembrie 2016. Irina a facut anuntul aratandu-si burtica pe podium in timpul defilarii in show-ul Victoria’s Secret din acel an. Lea s-a nascut in martie 2017, schimbandu-le viata pentru totdeauna.

Articole din aceeasi categorie