15.07.2022
De ce Cardi B nu are incredere in bone? Afla care este motivul

Cardi B nu este doar o artista rap de succes si una dintre cele mai populare personalitati din industria hip-hop, ci si o mama iubitoare. Si oricat de surprinzator nu ar suna, programul ei incarcat nu o impiedica deloc in asi creste copiii fara ajutorul cuiva. Ea si Offset au doi copii: Kalche Kiari, in varsta de patru ani, si Wave, in varsta de zece luni.

Recent, Cardi chiar a recunoscut ca nu a apelat la serviciile unei bone, pentru ca nu poate sa-si incredinteze copilul unui strain. Vedeta a povestit despre acest lucru revistei Vogue Singapore.

Fiica Loredanei Groza, de nerecunoscut la 24 de ani. Tanara si-a marcat ziua de nastere printr-o sedinta foto senzuala

Cardi B si Offset sunt casatoriti de aproape patru ani. Interpreta l-a acuzat public pe Offset ca a inselat-o in timp ce erau casatoriti. Cantareata a cerut divortul in septembrie 2020. In timp ce Cardi parea intentionata sa puna punct relatiei cu Offset, in cele din urma s-a razgandit si si-a retras cererea de divort in noiembrie 2020.

Cardi B este o cantareata, dansatoare, actrita si cantautoare americana de muzica rap, trap si hip hop. Ea a debutat in anul 2017 cu piesa „Bodak Yellow”. Cu toate acestea, ea are mai multe piese scoase inainte de piesa de debut.

Momentul in care doi frati s-au revazut dupa 40 de ani de cand au fost separati. Imaginile au devenit virale - VIDEO

Articole din aceeasi categorie