31.05.2024
FASHION FRIDAY cu Xenia Bugneac: Cum să-ți alegi ținuta potrivită pentru balul de absolvire - VIDEO

Preocupați acum de pregătirea pentru examene, elevii mai au una extrem de importantă, dar și plăcută – balul de absolvire. Și dacă pentru băieți e destul de simplu atunci când vine vorba de ținută, pentru fete e o adevărată provocare. Ce se poartă în acest an la balurile de absolvire și cum ar trebui să arate o ținută de absolventă, vezi în cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

„Acest sezon este plin de culoare, iar balul de absolvire este un eveniment mult așteptat de fete. Tendințele se schimbă, dar cert este că în fiecare an ceea ce este clasic și colorat e mereu actual. Fustele maxi sunt în top trend-uri în acest sezon, rochiile maxi la fel. Fetele pot opta și pentru rochii midi și mini, dar să fie decente. Regula este să nu pună prea mult accent pe tendințele actuale cât pe tipul de siluetă”, a menționat Xenia Bugneac, fashion stylist.

Tu știi ce costume de baie se poartă în această vară? Iată cele mai actuale tendințe pentru zilele însorite la plajă - VIDEO

La capitolul culori, nu trebuie să-ți faci griji. Inchise sau deschise, toate vor arăta extrem de bine la un bal de absolvire. „Recomand ca fetele să opteze pentru culori mai aprinse”, a notat sylista.

O alegere spectaculoasă, demnă de bal, ar putea fi o rochie roşie: „Eu i-am găsit pantofii perfecți care se vor preta foarte bine cu rochia roșie. Florile sunt în tendințe în acest sezon. Lumea probabil s-a săturat de atâtea flori, însă când avem un accent principal într-o ținută și nu este too much poate fi acceptat. La această culoare se asortează foarte bine auriul”.

Dacă îţi doreşti o ţinută comodă, ai putea opta pentru o salopetă cu paiete. Iar dacă nu-ţi doreşti să te complici, un costum alb elegant ar putea fi alegerea perfectă. „Fetele care sunt mai reticente, să poarte paiete sau rochii maxi de seară, pot opta pentru un costum. Un costum minimalist accesorizat doar cu pene. Cu o pereche pe pantofi nude sau albi ținuta va arăta impecabil”, a explicat Xenia.

Bianca Censori și Kanye West plănuiesc să aibă un copil. Gesturile care i-au dat de gol pe cei doi

Misterioasă şi atrăgătoare, rochia de tip sirenă cu mâneci lungi este acea rochie în care vei radia si te va transforma în vedeta serii. „Mădălina, ești asemenea unei sirene în această rochie”, a mai spus Xenia Bugneac.

Atenție la felul cum te îmbraci! 

Cu drag, @Xenia Bugneac!

Articole din aceeasi categorie