11.10.2024
FASHION FRIDAY cu Xenia Bugneac! All Black domină moda și designul anului 2024-2025 - FOTO/VIDEO

În acest sezon, designerii optează pentru piese de garderobă atemporale, minimaliste și sunt de acord că microtendințele în mișcare rapidă ar trebui înlocuite cu piese clasice ale modei, astfel, negrul e dominant pe arena fashion.

Costumele clasice, mănușile lungi, rochiile maxi sunt câteva exemple a ceea ce se poartă la evenimentele beaumonde influențate de pe podiumurile din: Paris, Londra, Copenhaga, New York și Milano. Totul datorită creațiilor unor case de modă precum Bottega Veneta, Miu Miu, ale căror colecții au fost dominate de siluete simple și chic, cu detalii neobișnuite.

Radu Gînsari dă totul din casă! Ce a povestit fotbalistul despre relația cu Anișoara Loghin, dar și cum sunt împărțite responsabilitățile în familia lor - VIDEO

În top tendințe sunt hainele care cad ușor în mâinile femeilor cărora le plac accentele surprinzătoare. O tendință quiet luxury cu o notă de nebunie.

Pentru sezonul toamnă/iarnă 2024/2025, tendințele includ în mod tradițional nu numai îmbrăcăminte, ci și accesorii. Acestea joacă un rol proeminent într-o ținută și o scot din anonimat.

Mihaela Tabură și Violeta Popov, o colaborare de suflet! Care este mesajul piesei, dar și cine au fost protagonistele videoclipului - VIDEO

În calitate de ambasador și promotor al modei, la evenimentul Moldovan Brands RunWay, desfășurat weekendul trecut la Chișinău, am optat pentru un look all black, care a făcut senzație. 

Cu alte noutăți, revin în cadrul rubricii #FASHIONFRIDAY și pe Instagram.

Cu drag, @Xenia Bugneac!

Articole din aceeasi categorie