17.02.2022
Premiera muzicala de la Radu Sirbu! Fostul membru al trupei O-Zone a lansat piesa „Time”: „Rar auzim ceva in interpretarea ta, dar intotdeauna esti pe masura” - VIDEO

Radu Sirbu nu inceteaza sa-si bucure admiratorii cu vocea sa exceptionala si melodiile originale. De aceasta data, artistul a venit cu o piesa exceptionala, interpretata in limba engleza.

„Time” este o colaborare dintre Radu Sirbu si Dj Layla, un proiect muzical romanes care a devenit cunoscut datorita piesei „Single Lady”.

„Dragilor, am lansat piesa noua! O gasiti peste tot, pe toate platformele digitale.”, a scris Radu pe pagina sa de Instagram.

Dupa scandalul dintre Olga Buzova si Ksenia Borodina - prezentatoarea Olga Orlova a venit cu o reactie: „Dusmanii sunt prietenii tai”

„Iata-ne! Gasiti-va timp si ascultati noua noastra piesa si petreceti-va #timpul corect.”, a adaugat interpretul pe Youtube.

Pentru ca a facut senzatie - piesa „Victima” a interpretului Carla's Dreams a imbracat o noua haina. Vezi versiunea piano a cantecului - VIDEO

„Un cantec superb.”, „Wow, ce coloana sonora uimitoare. Beat-uri reusite, va iubesc baieti!”, „Radu, rar auzim ceva in interpretarea ta, dar intotdeauna esti pe masura, cantecul este foc.”, au scris cativa internauti.

Muzica si versurile cantecului au fost compuse de Radu si Ana Sirbu. Producatorul piesei este de asemenea Radu.

Radu Sirbu este un cantaret si producator muzical roman, originar din Republica Moldova. In prezent activeaza si locuieste la Bucuresti. El a devenit cunoscut ca fiind membru al formatiei O-Zone.

Fiul Tatianei Heghea, Arthur-Elisey, a implinit 4 anisori! Vezi cum a fost surprins micutul dis-de dimineata de familia sa: „Tu esti marea mea iubire” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie