30.11.2022
Esti in cautarea unei tinute perfecte pentru seara de Revelion? Showroom-ul Nicole Storm iti vine in ajutor cu cele mai fabuloase rochii de seara, dar si costume elegante: „Sarbatorile de iarna presupun ceva stralucitor” - VIDEO

Revelionul este o seara speciala in care fiecare femeie isi doreste sa straluceasca la propriu in noaptea dintre ani. Zilele trec repede, iar noi iti sugeram sa-ti cauti din timp tinuta potrivita, pentru a nu lasa cumparaturile pe ultima suta de metri. Care sunt tendintele din acest an si unde ai putea sa-ti achizitionezi cea mai spectaculoasa tinuta, afla din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta.

„Anul acesta speram ca vor avea loc corporative si petreceri mari de Revelion, pentru ca anii trecuti, din cauza pandemiei, sarbatorile au fost organizate in cercuri restranse. Acum mizam pe petreceri frumoase, de care ne era foarte dor. De asta, recomandam doamnelor sa isi pregateasca tinutele din timp, deoarece timpul se scurge foarte repede si este greu sa-ti gasesti tinuta potrivita dupa silueta, coloristica, locatie si alte criterii pe ultima suta de metri. Traditional, sarbatorile de iarna presupun ceva stralucitor, culori precum auriu, rosu, verdele smarald sau chiar negru. Noi ne dorim sa accesorizam aceste tinute astfel incat sa le dea o alura de sarbatoare si sa straluceasca la propriu. Ne plac paietele de Revelion, cristalele si tot ceea ce in viata de zi cu zi ne-am permite mai putin”, Nicoleta Rogac, fondatoare si designer „Nicole Storm”.

Au stralucit la propriu! Vezi ce tinute au purtat prezentatorii PRO TV in cadrul editiei aniversare de 10 ani a emisiunii O Seara Perfecta - FOTO

Senzationale si elegante, rochii lungi, midi sau scurte. Pentru un aspect mai festiv, poti opta pentru rochii in culori metalice sau cu paiete.

„Noi suntem adeptii tinutelor monocrome. Ne jucam mai mult cu texturile, decat cu imprimeurile. Prin diferite texturi noi putem obtine o tinuta mai interesanta. De exemplu, o rochie poate fi inlocuita de Revelion si cu un costum”, Nicoleta Rogac, fondatoare si designer „Nicole Storm”.

Catifeaua este stofa pe care o preferam iarna, deoarece ofera senzatia de caldura. 

Tinuta perfecta o alegem in functie de conceptul, locatia si dress code-ul evenimentului.

Esti gata de cele mai tari reduceri? Salonul Vestimentar Cosanzeana iti ofera preturi fabuloase la toate articolele vestimentare calduroase, dar si la rochiile de seara: „Acum avem nevoie de tare multe puloverase” - VIDEO

„Daca este vorba despre o petrecere corporativa, ne-am dori sa fim si un pic mai rezervate poate. Daca sarbatorim Revelionul in cercul familiei, putem miza pe o tinuta mai lejera, mai comoda”, Nicoleta Rogac, fondatoare si designer „Nicole Storm”.

Daca vei intalni noul an alaturi de prieteni intr-un club de noapte, in showroom gasesti cea mai sclipitoare tinuta. 

Un pulover calduros si comod - cadoul ideal pentru persoana draga! Vezi ce tinute si-au ales Iulia Deliu si Felicia Dunaf pentru sarbatorile de iarna: „Cu varsta ne place confortul mai tare” - VIDEO

„Revelionul presupune foarte multa stralucire, dorinta de a avea un an mai bun si de al intalni in cea mai buna dispozitie. Astfel, ne place sa stralucim, alegem nuante precum alb, auriu, diferite variatii de verde, albastru, rosu. Personal, imi place si negru, doar ca accesorizat cu anumite elemente stralucitoare, ea devine o tinuta de seara. Albul nu este doar pentru mirese, el poarte fi purtat si in alte circumstante, inclusiv de Revelion, daca o asortam cu cercei stralucitori sau alte elemente stralucitoare”, Nicoleta Rogac, fondatoare si designer „Nicole Storm”.

Articole din aceeasi categorie