28.11.2022
Esti gata de cele mai tari reduceri? Salonul Vestimentar Cosanzeana iti ofera preturi fabuloase la toate articolele vestimentare calduroase, dar si la rochiile de seara: „Acum avem nevoie de tare multe puloverase” - VIDEO

Pentru o femeie nu exista prea multe tinute sau prea mari reduceri. Odata ce vine iarna, e timpul sa ne achizitionam noi piese vestimentare. Ce showroom te bucura cu reduceri generoase, dar si cu ce interpreta ne-am intalnit la cumparaturi, afla din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

„Va invitam la reduceri minunate si va aratam ca la cea mai mare reducere puteti arata splendid. Avem reducere la tot. Evident ca de la colectie la colectie, reducerile difera, dar oricum este fabuloasa. La colectia noua, 20% este super. Daca esti clientul nostru, ai un piculet mai mult decat reducere obisnuita”, Angela Baranetchi, directoare „Cosanzeana”. 

Au stralucit la propriu! Vezi ce tinute au purtat prezentatorii PRO TV in cadrul editiei aniversare de 10 ani a emisiunii O Seara Perfecta - FOTO

Chiar daca e frig, nu excludem din garderoba tinutele elegante, fustele si rochitele.

„Avem fuste si foarte lungi si calduroase, si fuste mini si avem si asa tinute splendide pe care o aveti acum dumneavoastra. Evident ca purtam doar lucruri calitative si doar din stofe mega naturale. Purtem casmir, lanita bine prelucrata. Avem o explozie nebuna de culori. Avem atat lapte, bej, culori pamantii, cat si stridente: rosu, albastru neon, verde, fucsia. Important ca voi sa va simtiti bine in aceasta culoare si atunci veti fi cea mai splendida. Avem atat pulovere caldute, cat si fustite impletite, lungi, scurte, evazate”, Angela Baranetchi, directoare „Cosanzeana”. 

De asemenea, showroom-ul va ofera reduceri mari la rochiile de seara.

„Toate tinutele de seara sunt intr-un singur exemplar, asa ca nu trebuie sa va fie frica ca cineva mai are asa ceva”, Angela Baranetchi, directoare „Cosanzeana”. 

La 10 ani, O Seara Perfecta a organizat o sarbatoare de milioane! Vezi primele imagini de la eveniment - GALERIE FOTO

Carolina Gorun este pasionata de shopping. Interpreta ne-a dezvaluit care este cea mai scumpa piesa vestimentara din garderoba sa. 

„Cea mai scumpa este rochia de la Eurovision. A fost creata, cred ca in jur de 600-800 de euro. Cand merg la shopping atrag atentia in primul rand la culori si apoi la modelul piesei vestimentare. Stiu deja ce mi se potriveste cel mai bine. Si dupa asta vine si pretul, dar totul el vine la final. Este important sa-mi placa. Daca imi place la nebunie, atunci se merita sa vezi care este si pretul acestei piese vestimentare. Imi plac foarte mult rochiile. Zi de zi n-o sa ma vezi sa port rochii, dar oriunde nu as merge, stilul meu asa mi l-am format eu si asa imi place, merg in rochie. In aceasta rochie ma simt foarte confortabil. Mi-a placut si acea rosie, lunga, atat de frumoasa m-am simtit in ea. Ma vad in ea la un concert grandios, pe o scena mare”, Carolina Gorun, interpreta. 

Prinde ofertele de Black Friday de la Salonul Vestimentar Cosanzeana! Afla de la directoarea magazinului, Angela Baranetchi ce articole vestimentare pot fi gasite in magazin, dar si cat de avatajoase sunt reducerile in aceasta perioada - VIDEO

„Rochitele de seara sunt la 50-60% reducere, pentru ca acum este sezonul lor. Si reducere la hainutele foarte calduroase, foarte groase. Acum avem nevoie de tare multe puloverase”, Angela Baranetchi, directoare „Cosanzeana”. 

Articole din aceeasi categorie