28.11.2022
Un pulover calduros si comod - cadoul ideal pentru persoana draga! Vezi ce tinute si-au ales Iulia Deliu si Felicia Dunaf pentru sarbatorile de iarna: „Cu varsta ne place confortul mai tare” - VIDEO

Am vazut deja decoratiunile de sarbatori prin vitrine, insa sa stiti ca au aparut si piese vestimentare cu tematica de Craciun. Sa le vada a mers si reporterul PRO TV Iulia Deliu, care a venit cu mai multe detalii intr-o transmisiune live pentru O Seara Perfecta. 

„Mi-am dorit sa simt cu adevarat atmosfera sarbatorilor de iarna. Pe langa decoratiunile care au aparut deja in vanzare, sa stiti ca in magazin gasiti si tinutele tematice pentru sarbatorile de iarna. Am pornit si eu in cautarea unui pulover, insa nu singura, ci cu Felicia Dunaf, care deja isi alege o tinuta tematica de Craciun”, Iulia Deliu, reporter PRO TV. 

„Eu ma uit si sa stii ca imi fug ochii pe aici, pentru ca sunt atat de multe lucruri frumoase care ne creeaza atmosfera asta de sarbatoare. Ma uit la puloverasele acestea care imi place atat de mult. Mi-as lua toate culorile daca sincer. Te simti ca un brad de Craciun”, Felicia Dunaf, interpreta. 

La 10 ani, O Seara Perfecta a organizat o sarbatoare de milioane! Vezi primele imagini de la eveniment - GALERIE FOTO

Imediat ce si-au gasit tinutele potrivite, tinerele le-au probat. „Daca sincer eu m-as duce la un concert in el. Iti dai seama ce atmosfera faina vom face noi. As renunta la toate rochiile pentru un astfel de pulover, pentru ca, probabil, cu varsta ne place confortul mai tare decat sa arat bine si sa nu ne putem misca. Puleverele astea, pe langa faptul ca sunt frumoase, sunt si comode si calduroase. Cred ca este super pentru toata lumea”. 

Aceste pulovere ar putea fi si un cadou perfect, caci iti ridica instant dispozitia. „Eu personal chiar as vrea sa primesc un asemenea cadou, pentru ca noi deja suntem obisnuiti cu cadourile basic, iar un puloveras de genul va prinde bine. Cum il vezi, deodata te bucuri”. 

De sarbatori, interpreta Felicia Dunaf are planuri grandioase. 

Este fata cu acordeonul! Nici in noua sa melodie, Reghina-Alexandrina Gaviuc nu a uitat de instrumentul sau: „Sunt cu el din clasa intai” - VIDEO

„Am niste planuri uraganuri - lucrez. Asta e situatia. Chiar acum ne pregatim cu tinerii de la National Youth Orchestra de un concert care nu a mai fost la noi in tara. Va fi un mix dintre orchestra si un dj de la noi din tara. Vom incercam sa pupam orchestra si remixurile internationale a hiturilor internationale. Abia astept si sunt foarte incantata ca fac parte din acest concert”. 

Articole din aceeasi categorie