16.06.2022
Este un designer cu acte in regula si munceste pentru a ajunge cat mai sus! Afla de la Doina Stratan istoria primei sale colectii, dar si scopurile spre care tinteste: „Este o colectie in stil baroc...” - FOTO/VIDEO

Gala Top Sexy 2022a fost plina de emotii si pentru designer-ul vestimentar Doina Stratan, care si-a vazut public prima sa colectie. Despre cum a fost si cu ce impresii a ramas a povestit chiar ea in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. 

De curand, Doina Stratan si-a lansat prima sa colectie de haine in Republica Moldova: „Astazi port o creatie proprie din noua mea colectie, prima mea colectie lansata oficial aici in Republica Moldova. Este vorba despre Liss Couture, un gand care a venit odata cu colectia mea pentru licenta de a finaliza studiile.”, a spus invitata.

Aceasta pune pret nu doar pe partea practica, dar si pe teorie, si considera ca un design vestimentar bun este acela care a si invatat: „Mi-am dorit sa devin pe deplin si cu bun augur un designer vestimentar complet. Am tinut foarte mult la acest titlu pentru ca acum toti cumva au lupta aceasta pentru a deveni desgineri, dar mai putin pun accent pe studii, dar pentru mine a fost un detaliu foarte important si uite ca mi-a reusit cu succes.” 

Ar putea fi o imagine cu 13 persoane, persoane in picioare, incaltaminte si in aer liber
Ar putea fi o imagine cu ‎7 persoane, persoane in picioare, incaltaminte, in aer liber si ‎text care spune „‎م”” NEW VIP magazin www.vipmagazin.md‎”‎‎
Ar putea fi o imagine cu 9 persoane, persoane in picioare si text care spune „NEW VIP magazin www.vipmagazin.md”

Colectia Doinei contine 6 modele, mai exact o capsula vestimentara, pentru ca articolele intre ele pot fi si ele asortate: „Sunt niste expresii ale Barocului intr-o capsula frumoasa pentru femei.” 

Fara clasificari si pe buna dreptate! Vezi cum a aratat anul acesta gala celor mai sexy femei din Moldova, cine a fost prezent, dar si cum a a pozat nud Dianna Rotaru pe coperta unei reviste de la noi - VIDEO

Aceasta a adus si piesa la care a lucrat cel mai mult: „Este o piesa unde am realizat un decor la fel in stil baroc, caracteristic anilor 1820-1830. Sunt cristale si pierle prelucrate toate absolut manual. Toata aceasta lucrare a luat cam cateva luni de zile bune, dar mie imi place extrem de mult rezultatul final pentru ca este ceva deosebit si nou pentru Republica Moldova.”, spune creatoarea. 

Aceasta a gandit conceptul pieselor sale vestimentare pentru o mireasa nonconformista: „Toti cumva lupta pentru acest traditionalism, sa fie cumva rochiile acestea din dantela, dar eu mi-am dorit o mireasa nonconformista care ar putea purta uite acest trench cu o rochie lejera desubt, cu o palarie toamana si de ce nu pentru o persoana care tine foarte mult la aspectul de a fi unic.”, a mai adaugat Doina.

Acum scopul de baza a Doinei este sa creeze o colectie de rochite pentru copii, mai mult de atat, ea are deja o colectie gata realizata pe care sambata o va prezenta: „Este la fel o colectie alba, cu perle, cu cristale, dar cumva expuse mult mai gingas pentru fetite.” , afirma frumoasa bloggerita. 

De asemenea, Doina spune ca isi doreste sa mearga peste hotarele tarii pentru ca acolo oamenii iubesc ceva mult mai deosebit. 

Aceasta spune ca prefera sa lucreze cu consumatorul si sa inteleaga ce isi doreste acesta de fapt si cum arata tinuta perfecta in viziunea lui. Periodic insa va lansa si colectii de haine pentru femei si fetite. 

Chiar si de ziua ei a fost la inaltime! Vezi cum si-a sarbatorit majoratul interpreta Vlada Botan si ce cadouri speciale a primit de la invitatii sai: „In Moldova mai rar gasim asa o fetita ambitioasa si care are asa scopuri frumoase” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie