15.06.2022
Fara clasificari si pe buna dreptate! Vezi cum a aratat anul acesta gala celor mai sexy femei din Moldova, cine a fost prezent, dar si cum a a pozat nud Dianna Rotaru pe coperta unei reviste de la noi - VIDEO

Cele mai sexy femei din tara nu au mai luptat pentru un loc cat mai de frunte in top. Anul acesta conceptul a fost schimbat, iar aseara la evenimentul care le-a reunit, femeile au aflat ca toate sunt la fel de sexy. Asadar, cine sunt cele mai sexy femei si cum vad ele sexualitatea aflam din reportajul marca O Seara Perfecta.

Si de aceasta data Top Sexy a adunat cele mai frumoase, dar si cele mai de succes femei din Moldova intr-o locatie de vis. 

Totusi anul acesta, evenimentul a venit cu un nou concept: „Ultimii doi ani am creat un regulament prin care sa le cerem permisiunea fetelor sa scriem despre ele sau sa le folosim pozele. Acum am zis ca este alegerea noastra, noi ne spunem preferintele si daca tu esti persoana publica si iti pui pozele pe Instagram este in dreptul nostru sa consideram daca esti sau nu sexy. ”, spune Rodica Cioranica.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane in picioare si interior
Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane in picioare si interior

„Este diferit de anii trecuti, intr-adevar si am insistat foarte mult la asta, pentru ca am avut usoara senzatie ca acest concurs devine unul al sms-urilor. Asta am vrut sa abandonam si sa ramana in trecut, pentru ca cineva poate sa isi asigure un loc aici doar daca a fost activ si prezent. Niciun fel de sms-uri, niciun fel de posibilitate de a pune 10 lei si a primi 10 locuri, deci a fost doar pe merite.” , spune avocatul Roger Gladei. 

Sexy, senzuala si practic nud - asa apare Dianna Rotaru pe noua coperta a revistei: „Si eu ma mir de ce vad. Deci am facut foarte multe poze, inclusiv in body, dar pe coperta e cu totul altceva, e neasteptat. Nu m-am asteptat, pentru ca i-am lasat pe cei de la redactie sa decida, ei sunt in masura pentru ca sunt niste profesionisti si respectiv am considerat ca este dreptul lor. Din toata nebunia care s-a intamplat la sedinta foto sa aleaga ce vor ei. Eu nu sunt la prima sedinta de genul deci am mai facut sedinte foto de genul si experienta m-a ajutat ca sa fiu la nivel.”, spune prezentatoarea Pro TV Dianna Rotaru. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane in picioare si text care spune „NEW VIP magazin www.vipmagazin.md”
Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, persoane in picioare si text care spune „NEW VIP magazin 1 www.vipmagazin.md”

Diferenta prin diversitate a fost motto-ul editiei din acest an.

De aceasta data fetele incluse in top nu au fost plasate pe locuri, iar acest lucru le-a bucurat mult: „Sa stii ca mi se pare o idee foarte buna, ca sa nu mai fie loc de interpretari, fiecare prezenta este sexy si frumoasa si trebuie sa ne bucuram de toata frumusetea care ne inconjoara”, a spus interpreta Felicia Dunaf.

La capitolul sexualitate, cele mai sexy femei cred ca aceasta se reda prin energie, incredere in sine, privire si gesturi. 

Ar putea fi o imagine cu 9 persoane, persoane in picioare si in aer liber

Si pentru ca a fost o seara cu si despre femei nu au lipsit surprizele din partea barbatilor.

In cadrul evenimentului, Doina Stratan si-a prezentat noua colectie de haine: „Eu am finalizat studiile si in design vestimentar industrial si cumva liss couture a aparut de la numele fetitei mele Alisa, si am zis ca ar fi frumos sa creez o colectie pentru copii si pentru maturi, pentru ca curand o sa lansez si colectia pentru fetite cu perle la fel. Mi-am dorit ceva manual, ceva exclusiv si unic in Republica Moldova, plin de puritate si rafinament, asa cum este culoarea alba, care ma reprezinta. Toti cunosc ca eu in majoritatea timpului port alb, iar perlele si critstalele de asemenea inseamna rafinament, lux, eleganta. De asemenea mi-am dorit sa atrag atentia si viitoarelor mirese prin niste tinute cu totul deosebite, dar care pot fi o optiune nonconformista.”, spune Doina.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane in picioare, incaltaminte, in aer liber si text care spune „NEW VIP magazin www.vipmagazin.md”
Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, persoane in picioare, incaltaminte, in aer liber si text care spune „VIP magazin www.vipmagazin.md”
Ar putea fi o imagine cu 9 persoane, persoane in picioare, in aer liber si text care spune „NEW VIP magazin www.vipmagazin.md”
Ar putea fi o imagine cu ‎7 persoane, persoane in picioare, incaltaminte, in aer liber si ‎text care spune „‎م”” NEW VIP magazin www.vipmagazin.md‎”‎‎
Ar putea fi o imagine cu 13 persoane, persoane in picioare, incaltaminte si in aer liber
Ar putea fi o imagine cu 9 persoane, persoane in picioare si text care spune „NEW VIP magazin www.vipmagazin.md”

Sursa FOTO: Facebook 

Articole din aceeasi categorie