05.12.2022
Este o fana inraita a brand-urilor! Tany Vander si-a procurat o geanta de la Jacquemus care costa peste 12 mii de lei. Vezi cum arata aceasta - FOTO

Tany Vander se afla la moment in Dubai, acolo unde isi petrece timpul impreuna cu familia sa. Recent, bloggerita a iesit in oras pentru a lua cina, iar tinuta pe care a purtat-o cu aceasta ocazie a atras privirile internautilor.

Pe pagina sa de Instagram, Tany a publicat mai multe fotografii si video-uri unde se poate observa indeaproape look-ul sau.

Intr-una dintre postarile sale, aceasta a recunoscut de unde si-a procurat fiecare element al tinutei sale. Dupa cum spune ea, rochia coral, mulata pe corp este de la Fendi, pantofii de culoare oranj, sunt de la Louboutin, iar geanta a fost confectionata de brand-ul Jacquemus.

Potrivit site-ului oficial Jacquemus, gentuta poate fi procurata cu 625 de dolari (12.249 lei) in varianta mini, cum este si in cazul bloggeritei, dar si in varianta mare cu 815 dolari (15.972 lei).

Ksenia Borodina si-a procurat un nou bolid de lux! Vezi cum arata Rolls-Royce-ul vedetei in valoare de peste 300 de mii de dolari - VIDEO

Geanta este disponibila in mai multe culori si anume: alb, roz, negru, blue, maro, galben, burgundy si altele.

Tany Vander este o influencerita din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasiliy Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam.

O zi plina de distractii! Fiica Tatianei Nastas, Diana a avut parte de o petrecere frumoasa la aniversarea celor 3 anisori ai sai - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie