06.03.2024
Ella Chistol si-a pregatit tinuta pentru 8 martie la MonaLisa Boutique! Ce a ales sa poarte in aceasta zi speciala - VIDEO

Iubeste stilul clasic, tocmai de asta pentru ziua de 8 martie, Ella Chistol a ales sa poarte costum. Si pentru ca ii place sa iasa in evidenta, a optat pentru tinute mai indraznete, mai colorate si mai sexy. Ce a ales sa poarte bloggerita de ziua femeii, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Orice femeie merita sa fie frumoasa, in special de 8 martie, de aceea pe langa frumusetea interioara, nu uita sa arati bine si la exterior.

Ella Chistol a ales un costum de culoare roz: „Eu ador stilul clasic si foarte des port costume, dar iata roz cred ca am imbracat pentru prima data. Ma simt ca o papusa Barbie, sexy si eleganta, dar totodata imi da si incredere in sine, putere, acest costum este totusi mai puternic”.

Korina Ankin a dezvaluit: „Un set din sacou si pantaloni intotdeauna denota incredere si atitudine. Dar un costum ca acesta de culoare roz, cu aceste elemente in voga este o adevarata declaratie de stil”.

Kathryn C, seducatoare in orice tinuta! Bloggerita a facut furori, imbracata intr-o punga din plastic - FOTO

„Costumul este incredibil de frumos. Eu cu activitatea mea des sunt in cautare de costume care impresioneaza si vreau sa spun ca la MonaLisa mereu gasesc. initial cand a aparut trend-ul cu trandfiri la gat ma gandeam cumva va evolua, dar nu m-am asteptat ca la sacou vor aparea asa trandafiri mari, foarte frumos. Iubesc tinutele care impresioneaza si cred c l-as purta oriunde”, a mentiont Ella.

Stilista, Ana Ankin a adaugat: „Asta vreau sa spun si eu, apreciez enorm ca MonaLisa aplica in colectiile sale cele mai populare tendinte la moment. Culorile puternice, florile aplicate, senualitatea pe care o vedem in partea de jos a setului sunt in mare voga si cred ca acest set intr-adevar este pentru femeile care vor sa iasa in zona lor de confort atunci cand ies chiar la restaurant”.

Georgina Rodriguez, ironizata de internauti dupa ce a defilat pe catwalk-ul de la Paris Fashion Week: „Asa merg eu cand ma grabesc sa prind avionul”

„Nu sotul ar trebui sa ma invite undeva, dar cineva de nanasa sa ma ia. Tinuta este foarte frumoasa, mai ales culoarea albastru ca cerul. Plusul este ca e fusta cu top si le poti purta si aparte”, a vorbit despre cea de-a treia tinuta Ella.

Korina Ankin a dezvaluit ca extravaganta nu scade de pe pozitii: „Foarte bine mentionat, eu vreau sa spun ca extravaganta nu cedeaza din pozitii. Daca vorbim despre pene, pietre aplicate, perle, acest set este extravagant, care pare un pic temperat cu fusta lunga, cu o doza iarasi de romantism, de feminitate, delicatete”.

Cum a aflat o tanara ca noul ei iubit era logodit si isi organiza nunta cu o alta femeie: „Daca ai o zi proasta, aminteste-ti de asta” - VIDEO

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie