06.03.2024
Cum a aflat o tanara ca noul ei iubit era logodit si isi organiza nunta cu o alta femeie: „Daca ai o zi proasta, aminteste-ti de asta” - VIDEO

O femeie a dezvaluit pe TikTok cum a aflat ca era de fapt amanta barbatului pe care ea il considera iubitul ei. Mai mult, cand l-a confruntat pe acesta, el i-a trimis o multime de mesaje si a sugerat ca nu l-ar deranja daca ea ar accepta situatia.

Ellen Smith, o tanara din Texas, a aratat cum Google si un site de inregistrari de nunti au facut-o sa-si dea seama ca barbatul cu care avea o relatie era pe cale sa se casatoreasca cu altcineva. In SUA, exista moda ca logodnicii care se pregatesc de nunta in scurt timp sa faca pentru prietenii lor o lista cu cadourile pe care si le doresc si sa creeze un site pentru a-si anunta uniunea si detaliile evenimentului.

Cum se simte Irinel Columbeanu, dupa jumatate de an de cand sta la azil: „Nu l-am vazut niciodata sa planga”. Irina il suna saptamanal

„Daca ai o zi rea, aminteste-ti ca ai fi putut sa dai accidental peste un site facut pentru nunta barbatului cu care ai o relatie de sase saptamani", a transmis Ellen, facand haz de necaz. Aceasta l-a confruntat pe barbat si el i-a trimis apoi o serie de mesaje: „Ce?"; „Nu spun ca trebuie sa accepti asta"; „Imi pare rau".

Internautii au lasat o multime de comentarii in dreptul clipului postat de tanara, marturisind ca s-au identificat cu povestea ei, scrie New York Post. „Am aflat ca sotul meu de la acea vreme avea un site pentru o alta nunta in timp ce eu eram detasata"; „Daca erai mireasa, ar fi fost mult mai rau"; „Vorbeam cu un tip care mi-a spus ca merge acasa pentru o nunta... era nunta lui"; „Ce zici sa gasesti site-ul de nunta al barbatului cu care te intalnesti de sase ani?!"; "Ar trebui sa-i spui iubitei lui. Merita sa stie, crede-ma"; "Eu i-am vazut cainele plimbat de 'fosta' lui, iar ea avea un inel de logodna pe deget"; "Mi s-a intamplat si mie. Incercam sa-i gasesc profilul de LinkedIn si am vazut ca urma sa se insoare in Mexic" - au fost cateva dintre povestile altor femei aflate in situatii asemanatoare.

Articole din aceeasi categorie