06.03.2024
Georgina Rodriguez, ironizata de internauti dupa ce a defilat pe catwalk-ul de la Paris Fashion Week: „Asa merg eu cand ma grabesc sa prind avionul”

Georgina Rodriguez a avut parte de o saptamana plina de evenimente. Partenera de viata a lui Cristiano Ronaldo a defilat recent pe podiumul de la Saptamana Modei de la Paris si a aparut intr-o campanie publicitara pentru brandul arab Amara Lenses.

Georgina a fost in centrul atentiei la Paris, acolo unde a defilat pentru brandul Vetemens. Bruneta a purtat o rochie inedita, de culoare rosie, cu o trena impresionanta.

Tinuta avea imprimat numele lui Ronaldo, dar si numarul 7. Pe spate, rochia purta semnatura lui Ronaldo, care in prezent evolueaza la Al-Nassr din Arabia Saudita.

Georgina a avut si sustinatori in timpul defilarii. Iubita lui Cristiano Ronaldo s-a pozat cu Cristiano Jr., gemenii Eva si Mateo si prima fiica a cuplului Alana.

Georgina si Ronaldo sunt impreuna din 2016 si s-au cunoscut la Madrid, intr-un magazin, unde tanara lucra ca asistent de vanzari. Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez, dar al cincilea pentru fotbalist, care a apelat de doua ori la mame surogat. Cristiano si Georgina mai au o fiica, pe nume Bella Esmeralda. 

„Inca un vis devenit realitate!”, a scris Georgina in dreptul imaginilor postate pe Instagram. Partenera lui Ronaldo a postat si un video de la prezentarea de moda, iar fanii nu au fost prea incantati de prestatia acesteia de pe catwalk.

„Asa merg eu cand vreau sa prind avionul”, „Ce mers jalnic!”, „Unde te grabeai asa?”, „Pe modelul cum sa mergi la toaleta!”, „”Cel care a creat tricoul ala lung si a sfatuit-o sp mearga asa…este cel mai mare dusman al ei!, „Urat mers”, „Defilarea ei mi-a amintit de copilarie… cand ma certau parintii si plecam bosumflat in camera”, i-au scris unii dintre urmaritori.

Articole din aceeasi categorie