18.10.2022
Cantaretii de la BTS au fost chemati in armata. Cati ani vor servi patria in Coreea de Sud

Componentii trupei BTS au primit ordinele de incorporare in Armata Coreei de Sud. Dupa mai multi ani de amanare a efectuarii stagiului militar, cantaretii sud-coreeni au anuntat ca vor lua o pauza pentru a-si servi tara. 

Jin, J-Hope si ceilalti colegi de trupa au primit ordinele de incorporare, dupa mai multi ani in care au amanat sa-si faca datoria fata de tara. Reprezentantii casei de discuri BigHit Music au anuntat ca cei sapte membrii ai formatiei vor pleca in armata.

Anastasia Lazariuc - prima aparitie pe retelele de socializare dupa mai bine de 2 ani! Vezi cum arata acum interpreta in varsta de 69 de ani - FOTO

BigHit Music anunta azi cu mandrie faptul ca membrii BTS merg inainte cu planul de a-si indeplini serviciul militar. Atat compania, cat si membrii BTS, asteapta cu nerabdare sa se reuneasca ca grup din nou in jurul anului 2025, ca urmare a angajamentului lor militar”, se arata in mesajul postat pe Twitter.

Dintre toti componentii trupei, Jin este cel mai mare. El are 29 de ani si va da curs solicitarii armatei la sfarsitul lunii octombrie.

Nicoleta Bezer a implinit 21 de ani! Vezi ce surprize a avut bloggerita de ziua sa de nastere, dar si ce mesaj de felicitare emotionant a primit de la sora sa mai mare, Marinela: „Din 2001 suntem de nedespartit!” - FOTO/VIDEO

In Coreea de Sud, barbatii apti din punct de vedere fizic si psihic sunt obligati sa faca armata, iar stagiul militar este cuprins intre 18 si 21 de luni. Pana in 2020, obligativitatea serviciului militar se adresa persoanelor pana la 28 de ani, insa in acel an legislatia a fost schimbata, pentru a permite si persoanelor de pana la 30 de ani sa-si serveasca tara.

Membrii trupei BTS nu mai canta impreuna

In weekend, trupa BTS a sustinut un concert gratuit in orasul-port Busan, pentru a sustine candidatura localitatii de a gazdui World Expo 2030. A fost ultima data cand cei sapte componenti ai formatiei au cantat impreuna, fiindca in vara acestui an au decis sa se concentreze pe carierele solo.

Cantaretii au insistat ca aceasta pauza nu este o despartire si ca, atunci cand se vor reuni, sinergia dintre ei va fi si mai mare.

Speram sa nu vedeti asta ca pe un lucru negativ, ci ca pe un plan sanatos. Credem ca BTS va deveni mai puternic in acest fel”, a spus J-Hope.

Articole din aceeasi categorie