24.11.2022
Dupa aproximativ 20 de ani, Alessandro Michele demisioneaza din functia de director de creatie al Casei de Moda „Gucci”. Designerul a publicat un mesaj emotionant pe retelele sociale - FOTO

Creatorul de moda, Alessandro Michele demisioneaza din functia de director de creatie al Casei de Moda Gucci. Acest lucru a fost anuntat de compania Kering, care detine brandul italian. 

Dupa ce compania a anuntat vestea, designerul italian a publicat un mesaj emotionant de adio pe pagina sa de Instagram, alaturi de o fotografie in care el se inchina. 

Era cat pe ce sa piarda rolul care l-a facut renumit in toata lumea! Regizorul James Cameron a facut dezvaluiri despre Leonardo DiCaprio si filmul „Titanic”

„Exista in viata momente in care drumurile noastre se despart din cauza viziunilor diferite asupra vietii pe care fiecare dintre noi le poate avea. Astazi, pentru mine se incheie o calatorie extraordinara, care a durat aproximativ 20 de ani, in cadrul unei companii careia i-am dedicat neconditionat toata dragostea si pasiunea mea pentru creatie. 

In aceasta perioada, Guci a fost a doua mea casa, a fost familia mea. Acestei familii si tuturor persoanelor care au avut grija de mine si m-au sustinut, vreau sa transmit cele mai sincere multumiri si cea mai sincera imbratisare. Impreuna cu ei eu am visat, am sperat. Fara ei, nimic din ceea ce am creat nu ar fi fost posibil. Spre ei se indreapta si cea mai sincera dorinta a mea: continuati sa va cultivati visele, continuati sa traiti pentru ca viata merita sa fie traita. Continuati sa creati, ramanand fideli valorilor voastre. Continuati sa fiti pasionati”. 

Solistul trupei Maneskin, Damiano David - intr-o relatie cu fiica modelului Cindy Crawford. Vezi imaginea cu cei doi - FOTO

Alessandro Michele este un designer de moda italian, care a fost director de creatie al Gucci, Casa de Moda italiana de lux la care acesta a inceput sa activeze in anul 2002. Cunoscut pentru creatiile sale maximaliste, Alessandro Michele a reinviat popularitatea brandului, in special atunci cand a abordat estetica Geek-Chic.

Articole din aceeasi categorie