02.07.2022
De la pantaloni scurti cu un hanorac la costum clasic cu fusta! Sapte look-uri ale Printesei Diana care i-au definit stilul emblematic - FOTO

Bluzele si rochiile cu guler larg, maneci umflate, pantaloni scurti, rochii mini, costume clasice cu fusta, jachete largi. Toate acestea sunt elementele de baza ale stilului Printesei Diana care raman in cautare si astazi.

Pe 1 iulie, mama printilor William si Harry ar fi implinit 61 de ani. Printesa Diana mereu si-a ales cu grija tinutele, in functie de evenimentul sau locul in care mergea. De exemplu, Lady Di a refuzat sa poarte palarie atunci cand era vorba de vizite de caritate la copiii nevoiasi. Ea credea ca palariile creeaza o anumite distanta dintre oameni. 

Potrivit curatorului Palatului Kensington, Claudia Acott Williams, modelul florat, aprins, era principalul element in garderoba printesei. In plus, Diana mereu incerca sa se mentina pe pozitia „Printesei Poporului”. De asemenea, Printesa nu purta niciodata manusi, preferand un contact mai direct cu oamnii. 

Roz - una dintre preferatele culori ale Printesei Diana. Visiniu, fucsia, culoarea vatei de zahar, a trandafirului sau a blush-ului - aceste nuante, de asemenea, Printesa de Wales le alegea pentru iesirile sale. Potrivit Vogue, culorile tinutelor sale depindeau si de momentele pe care le traia, fie ca era fericita, dura, increzuta in sine sau o mama iubitoare. Ea purta costume clasice de la Versace si rochii camasa, de la Catherine Walker.

Khloe Kardashian a purtat un costum creat de un brand ucrainean. Afla ce marca a ales vedeta - FOTO

Rochie neagra din catifea

In 1994, Printesa Diana a ajuns la galeria „Serpentine” intr-o rochie neagra, fara umeri, de la Christina Stambolian. Atunci, presa britanica a numit-o „rochia de razbunare” pentru ca Lady Di a purtat-o ​​in aceeasi seara cand a fost difuzat la televiziunea nationala interviul sincer al Printului Charles, in care acesta a vorbit despre relatia sa cu Camilla Parker-Bowles.

Hanorac + pantaloni scurti

Tu stii ce costume de baie se poarta in vara 2022? Iata cele mai actuale tinute pentru zilele insorite la plaja - FOTO

Pantalonii scurti sport au revenit in garderoba fashionistelor in urma cu cativa ani. Stilul subestimat pe care Diana l-a iubit este o sursa de inspiratie si in 2022.

Blazer + blugi + cizme de cowboy

Stilul informal al Dianei este actual si astazi. Acest ansamblu discret, care era tipic pentru garderoba ei, continua sa fie la moda. Un blazer larg cu blugi si cizme cowboy este un look care arata indraznet si stilat in acelasi timp.

Pantaloni + pulover cu imprimat

Printesa Diana era cunoscuta pentru dragostea ei pentru tricotajele colorate. Un pulover asemanator cu oite poate fi gasit in colectia brandului american Rowing Blazers.

Rochie mini + tocuri

Dupa despartirea de Printul Charles, Diana aparea adesea in public in mini-rochii, pe care le completa cu pantofi asortati.

Selena Gomez a purtat o tintua de afaceri indrazneata! Cum si-a facut aparitia vedeta la lansarea brandului ei de rujuri - FOTO

Bluza lejera + pantaloni

Lady Di combina de obicei o bluza cu maneci umflate cu pantaloni mulat sau o fusta creion.

Costum clasic cu fusta

Un costum croit cu fusta este o alegere eleganta care nu se va demoda niciodata. Optiunile pentru cum sa-l porti astazi sunt nenumarate, de la modele aprinse si tweed, pana la flori colorate si accesorii atragatoare.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie