04.08.2022
De la o actrita iscusita - la o printesa fugara! Vezi cum s-a schimbat stilul lui Meghan Markle de-a lungul anilor de casatorie, dar si care a fost apogeul ei in fashion - FOTO

La data de 4 august Meghan Markle isi aniverseaza cei 41 de ani. Desi candva visa la viata regala si era fotografiata pe fundalul Palatului Buckingham in timpul unui turneu, in urma cu doi ani, femeia a renuntat voluntar la titlul de printesa. Megan a jucat in filme, s-a evidentiat in actiuni caritabile, a visat la o cariera politica, a lucrat ca caligraf si a fost intotdeauna impecabila. Asadar, vezi in articolul de mai jos evolutia sa de-a lungul timpului. 

Meghan Markle s-a nascut in Los Angeles intr-o familie simpla: tatal ei era directorul unei mici companii, iar mama ei era asistenta sociala. In 2003, fata a absolvit universitatea si a primit unda verde spre doua profesii simultan: cea de specialista in domeniul teatrului, dar si in al studiilor internationale. Din copilarie, tanara a fost interesata de problemele sociale si chiar s-a gandit la o cariera politica, dar a ales totusi calea actoriei.

Pentru Meghan, castingurile au fost dificile, iar actrita a trebuit sa castige bani in plus ca caligraf si sa predea altora cunostintele sale. Fata a primit primele roluri in seriale de detectivi, iar in 2002 a primit primul sau rol principal. 

Meghan Markle in 2009

In acei ani, Meghan avea o slabiciune deosebita pentru mini-uri indraznete si tinute provocatoare, ceea ce nu este surprinzator pentru ca pana in prezent silueta sa este una demna de admirat si perfecte pentru asemenea outfit-uri. La evenimentele solemne, ea aparea adesea in fuste ultrascurte si microrochii. Atunci actrita nu se gandea la accente de culoare sau la croieli complexe, deoarece toata atentia a fost atrasa asupra lungimii. Cine ar fi crezut ca rochiile scurte vor fi inlocuite in curand cu rochii pana la podea si tinute cuminti.

Meghan Markle in 2020.

Este la fel de frumoasa si fara machiaj! Nina Cretu nu se sfieste sa se fotografieze naturala - FOTO

Meghan Markle in 2013.
Meghan Markle in 2013.

Cel mai popular proiect al actritei a fost serialul „Force Majeure”, care a fost lansat intre anii 2011 si 2018. La acea vreme, Meghan avea propriul blog personal bazat pe stilul sau de viata, scriind despre moda, calatorii si mancare. A fost atat de inspirata de stilul personajului sau incat in ​​2015 si 2016 a lansat doua colectii de imbracaminte in colaborare cu brandul canadian Reitmans.

Meghan Markle in serialul „Force Majore” Sursa foto: „KinoPoisk”
Meghan Markle in serialul „Force Majore” Sursa foto: „KinoPoisk”

In 2016, informatia din presa ca Meghan se intalnea cu Printul Harry a facut mare zgomot. Pentru toti cei care s-au indoit de aceasta veste, schimbarile drastice ale stilului brunetei au servit drept dovezi clare. Chiar inainte de declaratiile oficiale de la palat, Markle si-a schimbat radical garderoba - femeia a renuntat la tinute indraznete, si a optat doar pentru rochii elegante. 

Pentru look-urile de zi cu zi, viitoarea ducesa a ales costume discrete, iar la sedintele foto a preferat sa pozeze in rochii romantice si sandale stiletto. In 2017, cuplul si-a anuntat logodna, iar pentru prima filmare oficiala a noului sau statut, Megan a ales o rochie in nuanta smarald, pe care a completat-o ​​cu o haina crem feminina. Coafura acesteia insa a ramas neschimbata de-a lungul anilor.

Meghan Markle si Printul Harry in 2017
Meghan Markle in 2016

Imediat dupa logodna, strictul cod vestimentar regal a inceput sa-i dicteze lui Meghan propriile reguli. Spre deosebire de Kate, ducesa de Sussex a incercat sa-si diversifice garderoba cu elemente moderne.

 De exemplu, ea adora pur si simplu rochiile in stil barbatesc de lungime midi, iar acesta tinuta nu i-a lipsit niciodata din garderoba indiferent de statut sau critica.

Meghan Markle si Printul Harry in 2019
Meghan Markle si Printul Harry in 2019

Un alt element preferat al garderobei lui Meghan sunt rochiile cu accent pe talie. Ducesa de Sussex a stiut intotdeauna ca acest stil este perfect pentru silueta ei cizelata, iar astfel ea nu s-a concentrat pe culoare niciodata, ci pe elementele decorative precum volanuri mari, buzunare plasate si nasturi. 

Numai in 2018, garderoba lui Meghan a ajuns sa depaseasca suma de 120.000 de lire sterline. Odata ajunsa in familia regala, ducesa iesea din cand in cand in tinutele lui Alexander McQueen, Givenchy, Dior si Oscar de la Renta.

Meghan Markle in 2020.

Marinela Bezer si Vlad Gatcan s-au casatorit! Vezi locatia selecta pentru care au optat, tinutele divine, dar si momentul de la nunta anului care iti va provoca lacrimile - FOTO/VIDEO

Meghan Markle in 2018.
Meghan Markle in 2018.
Meghan Markle in 2018.

Dupa ce au renuntat la titlu, printul Harry si Meghan Markle au incantat foarte rar fanii cu iesiri ceremoniale, dar in 2022 totul s-a schimbat. Cuplul a inceput sa apara mai des in public - si stilul lor a devenit si el diferit. Chiar si asa tinutele lui Markle sunt adesea simple si retinute in croiala, dar acum isi poate permite sa-si deschida umerii si sa poarte o rochie cu decolteu in timpul unui eveniment social sau sa apara in pantaloni scurti universali pentru orice fata.

Printul Harry si Meghan Markle in 2020
Articole din aceeasi categorie