15.08.2022
De la Naomi Campbell in body - la Cindy Crawford fusta mini! Vezi care au fost cele mai memorabile momente ale show-urilor Dolce & Gabbana din anii 90 - FOTO

Pe 13 august, Domenico Dolce a implinit 64 de ani. Impreuna cu partenerul sau Stefano Gabbana, acesta a fondat una dintre cele mai de succes case de moda italiene - Dolce & Gabbana. Designerii au fost deosebit de populari in anii 90, cand tinutele lor erau reprezentate de supermodele, de aceea vezi in articolul de mai jos cele mai bune momente care te vor ajuta sa simti atmosfera de pe podiumurile de atunci.

Initial, Domenico Dolce si Stefano Gabbana au lucrat separat. Tanarul Domenico a facut stagiu la atelierul Gabbana, dar apoi creatorii de moda au creat niste colectii surprinzatoare, dar totusi fiecare si-a semnat colectia cu numele lui. Designerii au decis sa isi uneasca fortele abia in 1985 - apoi si-au prezentat colectia comuna de debut. 

Pana la lacrimi! Bloggerita Ella Chistol impreuna cu sotul sau au pus la cale un moment emotioant pentru fiica lor mai mare: „Tata a fost doar la ziua mea de 1, 2 si 3 ani si mai mult la nimic...” - VIDEO

Christy Turlington la show-ul Dolce & Gabbana in 1990

Succesul nu a venit insa imediat intrucat prima linie nu a avut reusita comerciala, dar datorita sprijinului rudelor, Gabbana si Dolce nu au abandonat proiectul si au castigat popularitate in timp. Succesul lor se datoreaza insa in mare masura si modelelor eminente, care si-au pus in joc imaginea si au promovat masiv brand-ul. 

Spectacol Dolce & Gabbana in 1992

Una dintre favoritele lui Stefano si Domenico a fost Cindy Crawford. Modelul era adesea vazut la prezentarile lor de moda, iar cumva numele brand-ului era deja asociat cu Cindy.

 Una dintre cele mai spectaculoase aparitii ale fetei este iesirea intr-o rochie ultrascurta si ciorapi negri. 

Cindy Crawford la spectacolul Dolce & Gabbana in 1992

Si Naomi Campbell a aparut adesea la prezentarile de moda. Aceasta obisnuia sa poarte piesele sexy marca D&G precum mini corsete si body-uri stranse. 

Naomi Campbell si Domenico Dolce la spectacolul Dolce & Gabbana in 1990
Naomi Campbell si Domenico Dolce la spectacolul Dolce & Gabbana in 1990
Cindy Crawford la spectacolul Dolce & Gabbana in 1991

De nerecunoscut! Interpreta Aliona Moon revine in atentia publicului dupa o pauza de 7 ani. Artista a lansat piesa „Iubeste-ma asa”, in care abordeaza un stil muzical total diferit - VIDEO

Linda Evangelista si Domenico Dolce la spectacolul Dolce & Gabbana in 1990

 

Articole din aceeasi categorie