21.04.2023
Daniela Andreev a iesit din zona de confort! Xenia Bugneac i-a schimbat look-ul prezentatoarei PRO TV: „Mi-au placut toate, au fost asa diferite in felul lor” - VIDEO

Se spune ca shopping-ul este cea mai mare placere pentru o femeie. Astfel, reporterul PRO TV, Madalina Sorocovschi, impreuna cu fashion stylista Xenia Bugneac au provocat-o pe Daniela Andreev, prezentatoarele stirilor PRO TV, sa cocheteze cu un alt stil vestimentar. Mai multe detalii, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Daniela Andreev ne prezinta zilnic jurnalul de stiri de la ora 17:00, iar de cele mai multe ori, o vedem in fata micilor ecrane imbracata in tinute office. Munca de reporter si prezentatoare TV nu este usoara, necesita multa miscare. Astfel, Daniela a marturisit pentru ce stil vestimentar opteaza de obicei, si cat de des isi face timp pentru shopping.

„Eu fac foarte rar shopping pentru ca nu am timp pentru asta, iar atunci cand am cate o zi libera prefer sa petrec timpul altfel. Merg la shopiing cand chiar am nevoie de ceva. Eu am acceptat provocarea ta ca sa vin astazi aici. Am iesit asa un pic din rutina mea zilnica. Daca am venit aici fara dispozitie, acum un pic s-a ridicat, iar asta este doar datorita voua. Pentru mine asta este moartea pasiunii, sa umplu, sa caut. Ma ia ameteala cand umblu asa printre haine.”, a mentionat Daniela Andreev.

Xenia Bugneac este cea care a ales cele mai deosebite si stilate tinute pentru Daniela Andreev. „Eu am venit cu ideea ralizarii unei schimbari de look a Danielei Andreev. M-am gandit ca as dori sa o vad altfel. Azi i-am propus niste tinute, nu as spune mega indraznete, dar foarte inteligente.”, a spus aceasta.

Este admirata de sute de mii de femei! Afla povestea Rodicai Untila, una dintre cele mai urmarite bloggerite din Moldova: „La inceput filmam un story de 15 secunde in 30 de minute” - VIDEO

Fashion stylista a impartasit cu noi cele mai importante secrete despre shopping-ul inteligent, noile tendinte si combinatia corecta a pieselor vestimenare. „Astazi am pus accentul pe tinutele inteligente. Shopping-ul smart inseamna investitii in calitate. Prima tinuta a fost din denim. Am optat pentru denim in combinatie cu un crop top. I-am propus si o pereche de adidasi.”

O rochie rosie este acea piesa vestimentara din garderoba care isi merita pe deplin investitia. „Rochia rosie din satin i se potriveste perfect pentru ca ea e blonda. Cred ca va reveni dupa aceasta rochie. Cea de-a treia tinuta a fost in stil baby doll.”, a povestit Xenia Bugneac.

Dupa ce a probat tinutele spectaculoase, Daniela a recunoscut ca nu ar fi avut curaj sa aleaga de una singura astfel de piese vestimentare. „Nu stiu eu daca as fi luat aceasta rochie cu funda voluminoasa, dar imi place.”, a mentinonat prezentatorea stirilor PRO TV, Daniela Andreev.

Emilian Cretu - filmulet emotionant de ziua mamei sale! A adunat peste 10 mii de aprecieri in doar o ora - VIDEO

Desi sunt 3 tinute absolut diferite ca stil si culoare... „Mi-au placut toate, au fost asa diferite in felul lor. Imi place sa combin si de obicei ma imbrac dupa dispozitie.”

Articole din aceeasi categorie