21.04.2023
Este admirata de sute de mii de femei! Afla povestea Rodicai Untila, una dintre cele mai urmarite bloggerite din Moldova: „La inceput filmam un story de 15 secunde in 30 de minute” - VIDEO

Activa in mediul online, frumoasa, care ne motiveaza, ne inspira si nu doar pe noi, dar sute de mii de femei prin exemplu personal. Acum, cu familia ei, construiesc casa lor de vis. Mai multe detalii a povestit bloggerul Ridica Untila, invitata emisiunii O Seara Perfecta.

Fiind pentru prima data in studio O Seara Perfecta, Rodica a recunoscut ca a avut emotii toata ziua. „Astazi sincer am avut emotii, dar in rest a fost asa, ok.”

Intrebata la ce etapa este ea si familia ei in ceea ce priveste constructia casei, Untila a raspuns: „Noi suntem la etapa sa ne puna usile, parchetul, sa vopseasca deja peretii, de mobilier la fel am dat comanda, mobilier moale de la Divani.”

De asemenea, bloggerita a povestit si cat de mult isi doreste fiica ei sa se mute la casa noua. „Paula ba chiar mai mult, are o pisica pe care a gasit-o vara aceasta cand se construia casa si am luat-o si am dus-o la tara. Pisica a nascut 5 pisicute. Paula asteapta sa-si ia pisica si sa ne mutam la casa.”, a spus Rodica Untila.

Totodata, in cadrul emisiunii, Rodica a povestit cum a ajuns sa fie atat pe populara in mediul online, adunand timp de 4 ani mai mult de 220 de mii de abonati pe Instagram. „Eu sunt activa pe blogul meu personal de 4 ani. Inainte de aceasta am avut si o afacere online, dar cu vreo 9 ani in urma eu doream sa fac Youtube, cand era mai popular Youtube-ul, insa nu aveam acel curaj. Cand s-a organizat un concurs mare la noi mi s-a propus cu pagina cu magazinul sa participam. Atunci m-am gandit sa particip si cu profilul meu personal.”, a mentionat influencerita.

„Sotul m-a incurajat pe mine, dar insasi cand el aparea in fata camerelor era mai timid, insa cu timpul a devenit si el asa, mai degajat. Frica am depasit-o pentru ca am inteles, daca nu o sa fac eu, atunci cine? La inceput filmam un Story de 15 secunde in 30 de minute. Mi se dadea foarte, foarte greu ca sa fac acest pas, dar eram foarte perseverenta pentru ca intr-adevar a inceput sa imi placa.”, a adaugat Untila.

Rodica a vorbit si despre fenomenul hate-ului din mediul online. „Desigur ca sunt, dar eu sunt de parerea ca daca vorbesti cu cineva care are emotii negative, te incarci si tu si de ele. Eu sunt o fire pozitiva.”

Articole din aceeasi categorie