21.04.2023
Emilian Cretu - filmulet emotionant de ziua mamei sale! A adunat peste 10 mii de aprecieri in doar o ora - VIDEO

Din primele ore ale diminetii, actorul Emilian Cretu, a decis sa-si felicite mama, prin intermediul retelelor de socializare.

Acesta a pubicat un video in care mama sa coace paine si pasca. De asemenea, spre sfarsitul filmuletului, Emilian a adaugat si cateva fotografii de familie.

Pe fundalul clipului actorul a pus piesa Ameliei Uzun si a Anei Cernicova, „Mama”.

„La multi ani MAMA!!! #mamameaicoanasfinta”, a scris Emilian Cretu in descrierea postarii care a adunat peste 10 mii de aprecieri, dar si sute de comentarii de felicitare.

Horoscop 21 aprilie 2023. Lucrurile pot deveni tensionate la locul de munca

„Multi ani frumosi si sanatosi, minunata doamna!”, „La multi ani mamicai tale, Emilian. Sa fie sanatoasa si sa fie vesela mereu, pentru ca tu stii cum sai redai zambetul.”, „La multi ani sanatosi mamei tale! Sa va binecuvanteze Domnul! Ce emotii! Foarte frumos! Complimente!”, sunt doar cateva dintre mesajele pe care le-a primit Anastasia Cretu, astazi.

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Si-a inceput cariera la Romanii au Talent! Vezi ce a povestit interpretul Bakota despre premiera sa: „Prin Eva am vrut sa redau...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie