05.04.2023
Cum sa te imbraci de Pasti! Afla de la fashion stilista Xenia Bugneac cele mai importante reguli de stil pe care trebuie sa le respecti - VIDEO

Stilul vestimentar este ceea ce defineste o persoana. Totusi este important sa fim atenti la mai multe detalii atunci cand mergem la cumparaturi. Reporterul O Seara Perfecta, Madalina Sorocovschi a fost intr-un showroom alaturi de fashion stilista Xenia Bugnea, cea care a oferit mai multe detalii despre cum poti sa-ti definesti corect stilul, dar si ce este recomandat sa porti de Pasti.

Despre stil vestimentar, la ce atragem atentia atunci cand mergem la shopping si care sunt tentintele din aceasta primavara afla informatii de la fashion stilista Xenia Bugneac.

La intrebarea „Cum intelegem care este stilul nostru vestimentar?”, Bugneac a raspuns: „Stilul fiecarei persoane este caracterizat de activitatea sa. Spre exemplu, stilul casual poate fi transformat usor intr-un stil casual chic.”

Nicolae Botgros - imagini rare alaturi de fiica sa! Vezi cum a felicitat-o maestrul pe Nicoleta care a implinit 5 ani - FOTO

Atunci cand mergi la cumparaturi trebuie in primul si in primul rand sa atragia atentia la practicitatea si unicitatea articolelor vestimentare. „Eu recomand, daca aveti posibilitatea sa procurati tinute de la designeri, de asemenea din showroom-urile care pun accent pe unicitate.”, a povestit Xenia.

Daca nu ai timp, dar si un buget limitat, poti face shopping online. „Cand ai un buget limitat, solutia optima este online-ul care este o posibilitate de a face shopping inteligent.”

Totodata, daca nu stii cum sa te imbraci de sarbatorile de Pasti, fashion stilista iti ofera cateva sfaturi practice. „Aici nu este o regula, spre exemplu: „Nu purta rosu ca te vei asemana cu ouale”. De Pasti trebuie sa optezi pentru o tinuta cuminte. Tinuta ta nu trebuie sa fie pretext de discutie in randul celor dragi.”

Anatolie Melnic - moment sensibil! Imagine rara alaturi de familia lui - VIDEO

Articole din aceeasi categorie