05.04.2023
Nicolae Botgros - imagini rare alaturi de fiica sa! Vezi cum a felicitat-o maestrul pe Nicoleta care a implinit 5 ani - FOTO

La data de 5 aprilie 2018, marele maestru Nicolae Botgros a devenit tatal unei minunate fetite pe nume Nicoleta, iar astazi aceasta deja implineste frumoasa varsta de 5 anisori.

Inca din primele ore ale diminetii, Nicolae Botgros a facut o postare pe pagina sa de Facebook in care si-a exprimat dragostea fata de Nicoleta.

„Astazi este ziua ta Nicoleta, ai implinit 5 anisori. Te iubim si iti dorim sa cresti mare si fericita! Cu drag, tati si toate rudele tale.”, a scris maestrul.

De asemenea, acesta a publicat si 2 imagini din arhiva persoanala cu sarbatorita. Prima poza a fost facuta in cadrul unei sedinte foto de familie. In fotografie Nicolae o priveste cu dragoste pe Nicoleta.

Doina Sulac, mamica de baiat! Vezi ce concerte planifica interpreta, dar si cine ii ajuta cu nou-nascutul: „Avem o bona care vine noaptea” - VIDEO

In cea de-a doua imagine, maestrul o tine in brate pe fiica sa si zambeste in fata camerei.

„Nicoleta, la multi ani!”, „La multi ani frumosi si sanatosi!”, „La multi ani copil frumos, o copilarie fericita!”, „La Multi Ani fericiti impreuna cu cei ce te iubesc neconditionat!”, au fost cateva dintre felicitarile pe care le-a primit micuta.

Nicolae Botgros este violonist si dirijor moldovean, director artistic al Ansamblului de muzica populara „Lautarii” al Filarmonicii de Stat din Moldova.

La 106 ani, a ajuns pe coperta revistei Vogue! Vezi cum arata femeia care si-a tatuat pe corp prenumele iubitilor sai pe care i-a avut de-a lungul vietii - FOTO

Articole din aceeasi categorie