04.04.2023
Anatolie Melnic - moment sensibil! Imagine rara alaturi de familia lui - VIDEO

Prezentatorul emisiunii Gusturile se Discuta, Anatolie Melnic, acum cateva zile, a anuntat ca tatal sau a decedat.

Acesta a aparut in story si a publicat o fotografie rara, alaturi de cei doi frati ai sai si mama lui. 

Tatal lui Anatolie Melnic s-a stins din viata: „A plecat tata...” - FOTO

„Am intrat ca sa va multumim din partea familiei noastre pentru tot suportul, mesaje, contributie. Au fost zile grele, acum incercam treptat spiritual sa fim mai bine, inca o data va multumim pentru sprijinul vostru.”, a spus Anatolie intr-un story pe pagina sa de Instagram.

„O data cu inormantarea am aflat lucruri noi”, a marturisit prezentatorul si a mai adaugat: „Cand moare cineva apropiat eu ma gandeam ca te duci direct la spital si il ei, dar nu, aici trebuie sa te duci cu certificatul ca sa primesti un alt certificat, de deces, is niste documentatii de care nu stiam. In aldoilea rand, cat de important e sa ai pe cineva la organizare din femei. Femei care au trecut prin momentul asta si sar in ajutor. Ele stiu toate traditiile si momentele acestea pe care tu idee nu ai cum is ele. Eu le-am vazut in zilele astea mai puternice ca si barbatii, ele mergeau ca furnicele.”

Doliu urias la Suleyman Magnificul! Putini stiu ca a murit unul dintre cele mai iubite personaje ale serialului turcesc - FOTO

Ulterior el a mai spus: „Unul din cele mai dureroase momente in toata istoria asta, e atunci cand trebuie sa te duci sa alegi cruci, sicrii pentru parintele tau.”

Anatolie Melnic este prezentatorul emisiunii Gusturile de Discuta. Acesta este casatorit de mai multi ani cu Tatiana Melnic si au impreuna o fetita pe nume Kamelia.

Articole din aceeasi categorie