15.11.2023
Cele mai stilate paltoane cu blana, doar la Mona Lisa Boutique! Care sunt tendintele din acest sezon: „Am gasit foarte multe paltoane interesante” - VIDEO

In prag de iarna si de sarbatori s-ar putea sa vreti sa va rasfatati cu ceva deosebit de frumos, dar si util. Ne-am gandit sa va aratam cateva paltoane combinate cu blana naturala care cu siguranta vor deveni piese de rezistenta in garderoba oricarei femei. Le poti vedea in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Nu renuntam la eleganta nici in sezonul rece! Toamna si iarna aceasta, un palton cu blana naturala este un must have absolut. „E cald, e foarte comod. Mi-a placut foarte tare aceasta vesta. Este superba”, a mentionat Olga Fedosenco, prezentatoare.

„Este important ca atunci cand facem o investitie intr-o haina de exterior calitativa ca aceasta sa o putem aplica in diferse contexte pentru vietile noastre. Ma bucur ca vedem la Mona Lisa aceste paltoane create dintr-o stofa de calitate superioara si sa vad aceasta decorare superba cu blanuri scumpe care denota eleganta, putere, rafinament si statut”, a mentionat Korina Ankin, stilist vestimentar.

Un musafir special in platoul O Seara Perfecta! Cu ce animal de companie neobisnuit a venit la emisiune, omul de afaceri Pavel Sidorenco: „Sunt de obicei egoisti, de aceea au nevoie de atentie” - VIDEO

De asemenea, Korina a adaugat: „Suntem norocoase deoarece tendintele din prezent ne permit sa purtam paltoanele cu blana si in stiluri mai casual. De exemplu acest palton foarte usor il putem asorta la un pulover supradimensionat si blugi, sau poate un set din tricotaj”.

Intrebata daca ii plac paltoanele lungi, Olga Fedosenco a raspuns: „Imi place, as procura. E cald, e bine”.

E oficial! Brad Pitt isi prezinta public noua iubita, e prima relatie serioasa dupa divort - FOTO

Totodata, in trend in acest sezon sunt si paltoanele scurte. „Este un palton perfect pentru femeile active”, a mentionat Korina Ankin, stilist vestimentar.

„Astazi la Mona Lisa am gasit foarte multe paltoane interesante cu blana”, a spus in cele din urma Fedosenco.

*Acest articol este un produs comercial 

Articole din aceeasi categorie